Gizemnur1111 Arkadaşlar yarın 4 hafta olacak hala e nabızda aşamada yazıyor sms geliyor mu sonuçlar çıktığında sizin ne zaman çıktı sonuçlar
Belgiya Gizemnur1111 benim geçen hafta çıktı sonuçlarım toplamda 4 hafta sürdü sonrasında mesaj geliyor hastaneye gidiyorsunuz doktordan alıyorsunuz sonuçlrınızı çok geçmiş olsun Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah
destina11 Gizemnur1111 Benim de 4 haftada çıktı. Öncesinde arayıp sorduk. Çıktı dedikleri zaman gittik. Telefon ile arayıp sorabilirsiniz.
Nihalblt Gizemnur1111 bize direk numara vermişlerdi 2 hafta sonra arayıp çıkıp çıkmadığını öğrenin diye 2 hafta sonunda aradım ulaşamadık 1 hafta ulaşmaya çalıştık telefonla ulaşmayla birlikte toplam 3 haftada çıkmış gibi oldu bence arayıp ulaşmayı deneyin sms herzaman gelmeyebilir
dilaraates Gizemnur1111 bende orada yaptırdım devamlı aşama yazıyordu gidince çıkmış sonuçlar verdiler hastaneye git sor bence
Gizemnur1111 dilaraates hadi ya bende sürekli bakıyorum aşamada yazısı kalkacak mı diye sizin ne zaman çıktı acaba kaç haftada hatırlıyor musunuz