Esmasin Bu ay femera kullandım adetin 5-9 u bugünde çatlatma iğnesi oldum bir tek yumurtam var 23mm. Doktor çok olumlu konuştu bu sefer olur falan diye ama çok mu büyük acaba bilemedim bilgisi olan var mı tek yumurta olup tutan
buse76 Esmasin canım bence yumurta boyu iyi yeterli seviyede ilacı içip bitirdikten sonra kaç gün içinde 23 mm oldu yumurtanız bende bu ay letu kullandım dün bitti ilacım
orkidemm_ Esmasin zaten gebelik için tek yumurta önemli yeterli olgunluk kalite oldu mu yeter o yüzden 23 de iyi
kumsal__ Esmasin önemli olan yumurta sayısı değil canım yumurtanın kaliteli olması.insallah güzel haberler alırsın canim
Esmasin buse76 ayın 1 inde adet oldum 5 aralıkta başladım 9 una kadar ,bugünde kontrol edildikten sonra çatlatma iğnesi oldum. Sabah akşam günde 2 kere içtim
defne-33 buse76 merhaba bir sorum olucak size bende letu kullandım bitirdim doktorum yumurtan büyümüş dedi çatlatma iğnesi yapıldı normalde 36 40 saat içinde ilişki öneriliyor ama doktor bana 31.saatte ilişki önerdi ve diğer ilişki tarihini saatini 2 gün sonra verdi acaba yanlış mı hesapladı bir bildiği varmıdır
Esmasin orkidemm_ inşallah umarım 🙏🏻 burda bir kaç kişiden çokda büyük olduğunda çatlamıyor miyom kist oluyor diye okudum o yüzden korktum
buse76 Esmasin bende ayın 5 inde başladım ilaca dün bitti erken olmuşsun baya iğneyi maşallah hadi bakalım hayırlısı olsun hakkımizda
Esmasin buse76 benim yumurtalar 11 ile 12 gün içinde oluyor o yüzden hakkımızda hayırlısı inşallah güzel haberler alırız 🥰
Hgergy Merhaba, ben de bu şekilde bir tedavi görmek istiyorum, yani yumurtamın büyüyüp çatlamasını doktor yardımıyla görmek istiyorum ama nasıl yapacağım bilmiyorum. Doktora gidip yumurta büyütme için ilaç istiyorum mu demeliyim
buse76 Hgergy doktora gidiyorsun şu kadar aylık yıllık evliyim ama gebelik olmadı eşinin sperm testini götürüyorsun varsa değerlerine bakıyor senin uygun olursa klomen letu veriyor sonra kontrole çağırıyor süreç bu şekilde ilerliyor
buse76 defne-33 canım aşırı bilgim yok ama bildiğim kadarıyla söyleyim herkese 36. Saat diye verilmiyor ilişki saati her doktor aynı şeyi demiyor yumurta boyutun 22 23 24 25 mm olduysa eğer bu catlamanin yakın olduğunu gösteriyor diye biliyorum yanlış olmasın Gine de muhtemelen seninde şuan çatlamak üzeredir ona göre hesaplayıp vermiştir doktorun verdiği saati değerlendir verdiği günleri de sonrasında gün aşırı devam et inşallah pozitif sonuç alırsın ben sadece ilaç kullandım iğne vurulmadim inşallah kendiliğinden çatlar
buse76 defne-33 letuya adetjn kaçıncı günü başladın kaç gün içtin birde ilaç bittikten sonra kaç gün içinde yumurtan büyüdü
defne-33 buse76 buse76 adetin 4.günü başladım sanırım 5gün boyunca sabah akşam içtim toplam 10 adet ultrason ile baktı yumurtan büyümüş ilaçla dedi 21 dedi boyutuna
defne-33 buse76 yumurtayı çatlattığı günün sonrası ilişki saati vermişti ya o gün ben çok stresli şeyler yaşadım ailemle kavga ettim ağladım streslendim yumurtam küçülmüş müdür acaba
buse76 defne-33 çok iyi süper doktorunun dediklerini uygula sen zaten spermler 48 saate kadar kalıyor demişti doktorum inşallah tutar🫶🤲