Mervvvi Arkadaşlar 10 Aralık tarihinde transfer oldum ara sıra minik minik karnıma bi batma giriyor başka da bi belirti yok siz neler yaşadınız
Engel Mervvvi merhaba cnm bende 10 aralıkta transfer oldum ama minik agrılar olmuyor bende bazen sabaha karşı uyanıyorum ağrılardan ve hala oturup kalkmakta zorlanıyorum sende nasıl ilerliyor
Mervvvi Engel benim hiç bu kadar dayanılmayacak ağrılarım olmadı normal mi acaba. Transferden 20-25 dk sonra doktor onayıyla lavaboya gittim bişey mi oldu ki o an
Zhdnl Merhaba bende 10 aralıkta oldum bende oturup kalkmakta zorlanıyorum biraz ama ara sıra giren ağrım transferden öncede vardı progestan iğneden olduğunu düşünüyorum belirti olarak sayılamaz malesef
Engel Zhdnl bendede öyle bazen bi kramp giriyor nefesimi tutuyorum resmen rahatsız edici bi sancı var sizde kaçıncı gün test yapmanız istendi
Zhdnl Engel 10 gün sonra kan testi istedi yani 20 Aralık acele edip kendini üzme bence idrar testleri yanılabilir
ezoocum Ağrılar normal canım endişe etme stres de yapma her şey yolunda gider inşallah aynı süreçten geçiyorum seni çok iyi anlıyorum günün gelmeden test yapma stres olma ❤️