Busuyil Merhaba kızlar, gebelik durumunda kadın doğum doktorlarında muayene ücretine tahlillerde dahil oluyor mu? Ona göre bi doktordan randevu alacağım da biraz yüksek ücreti bi de artı tahlil ücreti alınıyorsa 10binlik olabilirim haftasonu
Alyask Busuyil dahil degıl cnm bende özele gidiyorum doktorum sağlık ocağında yada hast yaptır getır dıyor kan tahlillerini .
Mavera316 Busuyil maalesef özel hastanelerde tahliller tetkikler hersey için ekstra ücret ödeniyor muayene ücretine dahil değil onlar
Busuyil Aslaninannesi_ böyle olduğunu tahmin ettim ama bi ihtimal bi umut sorayım dedim, çok teşekkür ederim 🌺
Busuyil Alyask 3 hafta önce genel bi kontrol için dahiliyeye gitmiştim baya bi değerime bakılmıştı belki eksik gördüğü hususlar haricinde istemeyebilir diye düşünüyorum ama bakalım 🌺
Busuyil Merve-99 farkındayım hanımefendi mesela benim gitmek istediğim başka bi doktor tüm tahliller dahil bir fiyat veriyor. Belki böyle bi durum olabilir mi diye sordum
seyma0661 Busuyil ne yazıkki dahil olmuyor ben 1300muayene 1200de tahlillere vermiştim tahlil de klasik tiroid hemogram filandı. Eğer imkan oluşursa tahlilleri devlette vermeyi teklif edin randevum var yarın devlette versem olur mu diyin benim o an dilim tutuldu diyemedim mecbur kaldım 🤣
Leylasiva21 Busuyil bence git bütün tahlilleri sağlık ocağında yap özel doktoruna öyle git ben öyle yapıyorum tahliller çok yüksek çıkıyor muayene ücretinin 8 katı vermiştim büyük tecrübe oldu
Busuyil Leylasiva21 evet dediğimiz daha mantıklı sonuçlarla beraber doktorun yanına gitmem daha yararlı olur, çok teşekkür ederim 🌺
Leylasiva21 Busuyil evet hem sıra beklememiş olursunuz ben genelde cuma tahlil yapıp pazartesi günü doktora gidiyorum
Rabiamina Busuyil gerekli gördüğü tahlilleri söyler hastane ya da sağlık ocağında yaptırırsınız. Iletisim numarasını veriyorsa wpden atarsınız bilgi verir