Eda42_ saglikciaanne Hadi inşallah bugün güzel hayırlı haberler yazarsın Umut olursun bana benim gibilere birbirimizi ettiğimiz duayı rabbim boşa çıkarmasın Evladını görür kalp atışını duyarsın inşallah herşey yolunda gider amin amin amin 🤲🏻🤲🏻
Glbn00_ee saglikciaanne benimde oyleydi ben biraz gec gittim kesin olsun diye 9. Haftada kendini gösterdi çok şükür üzülmeyin ❤️
saglikciaanne Eda42_ çok şükür doktor bugün sata göre çok küçük ama kalp atışı gördü çok küçük dedi çok az görünüyor dedi ama kalp atışı gördük iki hafta sonra yine gel net diyarız insallah dedi
Eda42_ saglikciaanne Hadi gözün aydın olsun inşallah iki hafta sonra daha iyi duyarsın bu kadar oldu yaa şükür için rahatlamıştır artık ☺️☺️🤲🏻🤲🏻
Glbn00_ee saglikciaanne korkma banada küçük dedi bebege kilo aldiracak şeyler yedim simdi normal duzeyde gidiyor süt ceviz avokado muz badem nesquik filan bunlari tüketiyorum ilaçlarımı aksatmiyorm
saglikciaanne Eda42_ çok şükür evet rahatladı insan üzülüyor sizde bekleyin mutlaka Allah büyüktür umutları boşa çıkarmaz darisi basinizaa olsun
saglikciaanne Glbn00_ee bende ilk gebeligimde öyle yapmaitim tüm gebelik boyunca sadece bebeğim kilo almıştı hatta sadece bunda doktorlar biraz korkuttu beni o yüzden tedirgin oldum
saglikciaanne Azraa33 merhaba evet gittim çok küçük dedi doktorum kalbi uzakta olsa sesini duyduk ama iki hafta sonra tekrar gel daha net duyarız daha net görürüz hala çok küçük dedi
Azraa33 saglikciaanne canım dedim ya içini ferah tut aynı şeyi yaşıyoruz şuan son adet tarihim 26 Eylül doktor artık 8ekim diye söyle dedi
Username06 saglikciaanne benimde aynı oldu bugün ya 5 haftalık dedi doktor 1 mm kese boyutu ama sata göre 7+2 ya geç döllenme yada saglıksuz dedi
Eda42_ Username06 Senin beta artışi iyiydi şimdi sadece kese mi görüldü inşallah içi dolu olur benim boş gebelik oldu beta değeri düşmüş iyice bugün kürtaj olabilir 😔😔
Username06 Eda42_ evet benim geç döllenme olabilirmiş kesenin büyümesine bakıcak doktor ona göre devam edilecek sana da geçmiş olsun hayırlısı olsun hangisi iyi olucaksa bizim içinn