Nisaaaa1234 Birkaç gün sonra 40 haftalık olacağım hala tık yok suni sancı almak istemiyorum nolur hemen doğurabileceğim bir taktik falan verin duvar tırmanmaya bile razıyım yeter ki doğsun artık
Delihatunnn Nisaaaa1234 konuş bebeğinle o seni duyuyor çağır onu ilk gebeliğimde 38+5 de falan yatamiyordum gobekten oglum bir hafta erken gelsen nolur sanki hem seni cok ozledim hem de birlikde yatalim boyle olmuyor dedim o gece nin gunduzu nisanım gelmisti 39+2 de dogurdum
Tannn Aynı durumdayız bugün muane olmaya gittim ve bebeğin suyu sınırda dedi doktor açıklığıma baktı o da yokmuş ama sanırım muaneden sonra nişanem geldi . Yarın sabah bir daha gidicem gel dedi duruma göre doğumu başlatabilirmiş
Nisaaaa1234 Tannn benimkinin suyu da iyi yarın kontrole gidicem nişan falan hiçbir şey yok bende 40 haftalık oluyor yarın açıklık vs olmazsa suni sancı vereceğim dedi
Fatmaa06 @Nisaaaa1234 bende 40 haftayı bitirecem ama hala tık yok ve artık çok zorlanıyorum çok hafif ağrılarım oluyor bi geliyo biraz sürüyo sonra hiç gelmiyo Bende doğurmak istiyorum artık Doktor rahim ağzı yumuşamış dedi ama hala tık yok
Nisaaaa1234 Fatmaa06 bende arada aşağıya baskı yapıyor gelecek diyorum heyecanlanıyorum egzersiz falan yapıyorum 2 dakika sonra geçiyor hevesim kursağımda kalıyor erken doğum riski vardı erken gelecek diye korktuk şimdi de gelmiyor
Reyh Nisaaaa1234 hayır kaynatmak değil bir bardak suya bir çay kaşığı toz tarçın atıp sabah akşam içtim, çubuk tarçın olmaz herhalde
Fatmaa06 @Nisaaaa1234 şuan ağrılarım sanki sıklaşıyor gibi ama bilmiyorum yine geçermi geçmezmi İnşalah sağlıcakla hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız Ağrım başladığından beri egzersiz yapıyorum inşalah bugün doğuma giderim dua edin 🌸🫶
ayseamineinci Nisaaaa1234 siz kaçıncı haftadasınız ve kız mı? Ben de 39+1 deyim gelmesini istiyorum sancım vs yok benimde akvitating labor mudur nedir bu hareketlere başladım sizde bakın isterseniz ben de tarçınlı su içmeye başlayacağım kavuşalım artık ya bugün doğurururz inşallah
Reyh Nisaaaa1234 Allah razı olsun canım benim, bende 2.gebeliğimdeyim 35.haftadayım hepimiz su gibi doğum yapalım inşallah 💓
Nisaaaa1234 ayseamineinci activating labor hareketlerini kaç kere yaptım bilmiyorum amuda kalkmadığım kaldı resmen doğsun diye bütün tuşlara basıyorum inatlaşıyor resmen benimle konuştukça sanki yukarı çıkıyor keçi doğurucam ben galiba
rumeysa_1c 40+6 ayni durumdayız canım yarın yatış verdi doktor yapmadığım şey kalmadı 36 dan beri gelmek istemezse gelmiyor