Merhaba 15 gün önce dogum yaptım gebeliğimin başından beri burdan çok bilgiler edindim kıyafet olsun neler lazim olur vs herşeyi araştırmıştım. Kendim memnun kaldığım iyiki almışım dediğim şeyleri söylemek istiyorum. Öncelikle bebeğim 3300 doğdu hastaneden çıkarken 3100 du. Yeni doğan için olan kıyafetler herkes az alın gereksiz vs diyodu ama buna katılmıyorum. 15 gündür çok sık alt değiştiriyoruz 2 saatte bir kaka yapıyor altına geçirmesi çok oluyor çiş vs o yüzden öncelikle yeni doğan kıyafeti en az 8 tane öneririm, devamlı yıkamakla uğraşamam derseniz 10 tane alın kafanız rahat eder. Fermuarlı tulumlar çok rahat ettim elim hep onlara gidiyor e bebek yeni dogan fermuarlı tulumları tavsiye ederim. Alt üst takımda hiç rahat edemedik hep çıkarıyor pantolonunu. Ayagında çorap durmuyor, o yüzden ayaklı tulum alın. Eldivende hiç durmuyor devamlı çıkarıyor, ya kendinden eldivenli tulum alın, veya ben bebek törpüsü aldım birkaç başlıklı olan hiç acıtmıyor çok kullanışlı 2-3 günde bir kullanıp ellerini serbest bırakıyorum eldiven takmıyorum. Korbell çöp kovası çok memnun kaldım. Bebek düzenleyici keçe tavsiye ederim içine bezi ıslak mendili vs koyup odadan odaya taşıyorum herşey içinde olduğu için pratik oluyor. Muslin örtü almıştım ancak pamuklu bebek battaniyesi aziz bebenin vs çok daha kullanışlı esnediği için bebeği sarmak kundak yapmak müslinden çok daha kullanışlı oldu. Babynest almanızı öneririm ben şuan onun içine örtü serip onda yatırıyorum, yanlarında yastıkları var o yüzden ya sağ ya sol yatırıyorum , onun içinde daha güvenli uyuyor. Elele madre park beşik aldım henüz içinde yatmıyor ama sallanması vs kalitesi çok iyi bence memnun kalacağız. Ağız mendili çok kullanıyoruz emerken devamlı süt damlıyor. Elektirikli sağım makinesi philips aldım onuda tavsiye ederim ilk günler süt az geldiği için onunla sağım yaparak çoğalttım ve comotomo biboronla içerdim biberonu çok araştırmıştım meme reddi yapmaması için tercih ettim şuan çok memnunım. Emzik kullanmadım hiç almadım alır mıyım bilmiyorum. Gögüs uçlarım acıdıgı vakit lansinoh krem kullanıyorum kavanozda olan hemen acısını hafifletti çok memnunım. 2 gün onu kullandıysam 3. Gün gümüş kapak koydum oda iyi geliyor, dönüşümlü kullanıyorum ben çünkü hep aynısını kullanınca etkisi azaldı sanki. Aklıma gelenler bunlar sorusu olan olursa cevaplarım.