Turkanzimba Arkadaşlar merhaba ben 35 haftalık hamileyim bebeğim 37 haftlikta alincak ama ama bebeğim bana zayıf geliyor 2300 nasıl kilo aldirabilirim
erda Turkanzimba çok bildiğimden değil ama burda okumuştum sanırım muz kaşar ve ceviz bebeğe kilo aldırıyor diye.
Aysesare Turkanzimba ceviz , badem, muz ve kaşar peyniri 😊 Annem hastanede çalışıyor bebek yoğun bakımda ondan öncesinde Doğumhanedeydi doktorların önerisi bu yöndeymiş. Bana da sürekli ye der
mercimekkkannesi Turkanzimba doğum yapmış tüm arkadaşlarımdan muz ve kaşar peynirini çok duymuştum dene bence ama 37 de doğacakya olabilecek maksimum bi kilosu vardır belki sen elinden geleni yaparsın yersin gerisi Allah kerim sağlıkla gelsin inşallah 🙏🏻💖
Ssa Maden suyu ve muz cok guzel kilo aldiriyor tecrubeyle sabit ... neden 37. Haftada dogum gerceklesecek
Burcum91 Bende o konuda istikrarliyim😊her qun 1 tane muzumu yerim sabhlari kasar dereotu portakal suyu sikiyorum birde yumurta yiyorum haslanmis kesnlikle 1 tane.aksam yatarken sut ve pekmez iciyorum bukadar ebn elimmden geleni yqpiyorum suan 37 haftam bitiyor 2500 bnmkinn kilosuda onemli olan aslinda kilpsundegilmos sagliklo olup olmadiymis inananin saglikli olsunda kilosu onemli degil bi sekilde alir
031965 Benim bebeğim iki haftada 130 gram almıştı. Bu hafta her gün ceviz, muz, kaşar, süt, yumurta, iki kere avakado yedim iki kere balık üç kere et yedim. Dikkat edeyim bakalım bir haftda kaç gram alacak dedim. Bu şekilde yedim 140 gram aldı bi haftada. Geçtiğimiz haftalara göre epey artış oldu. Bundan sonra da bıldırcın yumurtası ve pekmez yiycem her gün inşallah haftasını yakalar🙏🏻 Bebişim geride maalesef benim de
Ssa Turkanzimba gecmis olsun bende de gebelik kolestazi var o yuzden bizimde erken dogum olacak sağlıkla gelsinler kuzular inşallah 🤗
Turkanzimba Teşekkür ederim hanımlar çok sağolun dualarınızı esirgemeyin çok korkuyorum ilk gebeligim 🙏🙏
Mervus Turkanzimba canım genelde genetik diyorlar çok kafana takma sağlıkla gelsin inşallah ama naçizane ; muz,soda,ceviz,badem,yulaf bebeğe sağlam kilo aldırıyor deniyor. Tavsiye ederim 👍