islekn1_ Arkadaşlar erken doğum riskim var, bebeğim 28 haftalık doğarsa yaşar mı, sağlığı yerinde olur mu korkuyorum, aranızda bu haftalarda dogum yapan var mı varsa kaç gram doğum yaptınız ve kuvezde kalma süreniz kaçtı anlatır mısınız.
Seyma2424 islekn1_ 29+5 de doğum yaptım beneğim şuan küvezde 15 gün oldu 1550 doğdu ilk gün entübe olarak gitti başka hastaneye şimdi küvezde kendi kendine nefes alıyor çok şükür 200 gram verdi ama toparladı yavaş yavaş doktorlar hiç bir sıkıntısı yok diyo 34. Haftada emme refleksi gelişiyormuş o zaman vericeklrrmş anne uyum süreci olucskmış bekliyorum çok zor ama yeter ki sağlıklı olsun
iremarsln37 islekn1_ ablam 27+5te yaptı 900gram doğdu 40 gün küvezde kaldı. Ciğer geliştirici vurulduğu için entube bile olmadı çok şükür şuan 3.5yasinda
A25-a islekn1_ Ben ilk ogluma 2020 de 28 haftalik dogum yaptim 52 gun kuvezde kaldi masallah iyi bir sorunumuz yok simdi Ana sinifina gidiyor elhamdurillah cok sukur
Aslaninannesi_ Canım benimde aynı sorunum var 27+6 olduk bebeğim doğum pozisyonunda ara ara sancı oluyor sürekli yat suan kaç gram beneğin
Damla_2121 Ben 27 haftalıkken doğum yaptm 1 kilo doğdu bebeğim 3 ay kuvezde kaldı çok zor bir süreçti bizim için bence bol bol dinlen ayakta dolaşma elinden geldikçe uzanmaya çalış çünkü öyle olursa çok zorlu bir süreç seni bekler
Masmavi- Haftamdan bu yana erken doğum riskim var serklaj atılması gerektiği hafta enfeksiyon çıktığı için atılmadı sonrasında rahim uzayınca hastaneden çıkardılar 1 hafta sonra gittiğimde tekrar kısalmıştı yine atmadılar progestan kullanıyorum şu an 28+6 dayım çoğunlukla yatarak geçiriyorum günlerimi
Da-s narelina1 hayır 6. Gününde oluşmuş ama 4 seviyesi varmış 1. Seviyeymiş küçük doğan bebeklerde damarlarda olabiliyormuş. 28 hafta doğdu kızım
A25-a Da-s benim surecim çok stresli gecti cunku ilk cocuk erken doğum ve benimki iki di bebegimin birisi 5 bucuk aylikken karnimda kalbi durdu alamadilar tek yumurta ikiziydi ve daha sonrasinda diger oglum da ondan etkilenmis gelismesi.gereken organlarida gelismemisti ama cok sukur cok kisa surede cihazlardan ayrildi daha sonrasinda kilosunu tatamlayinca aldim zaten gosteriyorlardi bana gidip emzirdim de
Da-s A25-a çok geçmiş olsun. Yoğun bakımda ne kadar kaldı . Beyinde kanama gibi durumlar yaşadınız mı