Merve-99 Tubagur bu açılmaya bağlı gece de olabilir sabaha da kalabilir 😊 ekstra birsey yaptınız mı doğum başlaması için
busravrc Tubagur benimde 36+1 bende egzersiz vs yapmaya baslamaya çekiniyorum 37 önce doğması erken doğum oluyor diyr size doktormu dedi başlatın egzersizleri vs diye
Merve_12ak Tubagur Ördek yürüyüşü yapin merdiven inip çikin sicak suya girip squat çekin belinize sicak su tutun ilişkiye girin sonra ben sabahina doguma gitmiştim
Tubagur Merve-99 iki haftadır pilates yapıyorum hurma ahududu yaprağı çayına dört beş gündür başladım ve ilişki
Basemode Tubagur kaçıncı haftada başladınız egzersizlere, sorması ayıp bir de ilişkiyi sıklaştırdınız mı
Tubagur Basemode 34+5 ti sanırım başladığında ilişkide 35. Haftada başladık doktor da önermişti doğum için
gmz0007 Tubagur erkek bebekler genelde geç doğar diyorlar o yüzden sordum sağlıkla kucağınıza alın inşallah 😌🙏🏻
gmz0007 bulut955 bebekler kendileri seçiyor o zaman doğacakları zamanı cinsiyet farketmeksizin.Sizede kolaylıklar diliyorum sağlıkla hemen kucağınıza alırsınız umarım 😬😊