Mavili7 Kızlar ilk bebek alışverişinizi kaçıncı ayda yapmaya başladınız ? İlk çocuğum 15+2 haftalığım şuan. Bir de kullanıp memnun kaldığınız araba modeli ve biberon yazarsanız sevinirim
defnevedoruk Mavili7 kızıma hamileyken 25-30 arası bi anda hepsini almıştım ama bu sefer cinsiyeti öğrendiğimde yavaş yavaş alacağım. kızıma biberon lansinoh ve avent kullandık yine aynılarını alırım
Daisyy000 Mavili7 20 haftalıkken odası da dahil herseyini yaptım.Sonraki haftalarda zaten o kadar ağırlaştım ki iyi ki erken yapmışım diyorum…
Melike4195 @Mavili7 17 haftada cinsiyetini kesin olarak söylediği için 18 de başladım alışverişe çok şükür çok bi eksiğimiz kalmadı şuan 25 haftalığız soğukta uğraşmam diye düşündüm
aslincaa Haftayı geçirdikten sonra düzenli alışveriş yapmaya başladım cinsiyeti öğrenene kadar kıyafet almadım diğer ihtiyaçlarına yöneldim. Şu an 32. Haftadayım gardrobu daha gelmedi, geldiği gibi eşyalarını yıkayıp ütüleyip kaldırıcam. Daha önceden alıp koymadığıma çok pişmanım iş gözümde çok büyüyor, ağrılarımda var. Bence en geç 30. Haftaya kadar eşyaların ve odanın hazırlanması gerekiyor i. Bebek arabası da prava aldık, biberon chicco aldık. Birde reflü yatağı almayı düşünüyorsan babynest reflü yatakları varmış ben ikisini ayrı ayrı aldım sonradan ikisi bir olanları varmış pişman oldum ayrı aldığıma