Balkan77 eliff4 bende şubatta yaptırmıştım doğum teminatlı 12 bin küsüre 2 hakkım kaldı ama doğum ocakta olduğu için yırtıyorum benim kan tahlillerimi şeker yüklemesini hep karşıladı hiç bir ücret ödemedim
eliff4 Balkan77 bende 10-15 günle kaçırıyorum ☺️ hastaneden hastaneye mi değişiyor acaba bilmiyorum benim karşılamadı nedense
Merve-metin Senonif evet çok daha uyguna geliyor doğum ücreti sigorta şirketi gerçekten absürt bir rakam çıkartmış yani
Balkan77 eliff4 herhalde mesela kimisinin şeker yüklemesini de karşılamamış enteresan bir durum var bu işte ☺️ hayırlısıyla alalım kucağımıza ☺️☺️☺️ kuzucuklarımızı
plajterligi Senonif özel sağlık sigortası yerine doğum teminatlı tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmanız daha mantıklı olabilir. Özel sağlık sigortalarında tutarlar çok yüksek. Gittiğiniz hastanelerde geçerli ortak bir sigorta bulup görüşme sağlayabilirsiniz
babyandmomy__ Senonif sanırım hamileyken yapıldığı için bu şekilde fiyat vermişler size doğum paketi olarak geçiyor bunlar ve fiyatları gerçekten yüksek Doğum teminatlı özel sigortalar 30 40 bin civarı oluyor ama onu gebelik henüz yokken yaptırmak gerekiyor
babyandmomy__ Senonif böyle daha iyi olur sizin için ama yeni yılda olacak zammı da düşünün doğum fiyatı daha da artmış olursa 95 bine doğum paketi almak daha mantıklı oluyor Ki muayene ücreti vs de 2000₺ en az tahliller falan da eklenince bundan daha fazla olabilir seneye
gezginanne_ Senonif ben geçen sene 6 bine yaptırmıştım bu yıl 28 bine yeniledim. Yaptırdığım sigortacıyı tavsiye edebilirim isterseniz sizi.Hep uygun fiyatlı geldi bize.Anadolu sigorta,doğumum da marta denk geliyor
Momellaa Senonif doğumunla beraber toplam hastaneye gideceğim muayene ücretin daha uygun bence hiç gerekliği yok yaptırmanın
Kubraylvc Ama unuttuğunuz bişey var suan güncel doğum fiyatı o yanı çok yeni gebesınız rahat 2 veya 3 zam yiyeceksiniz bunlar çok önemli eğer 95 bin sigorta içinde o hastanenın doğum teminatı varsa çok daha uygun olacak
Kubraylvc Senonif hesaplamalarınızı gelecek zamlara göre yapmanızı öneririm çok yeni gebelik doğuma kadar ⅔ zam yiyecek çünkü
Donaldvetomris Senonif pahalı canım benim 10 muayene hakkım var 53 bine yaptırdım eylül de medicalpark ta 20. Haftama giriyorum yarin daha 3 kere kullandım önce yetmez sanıyorsun 10 hakkı ama yetiyor rahat rahat zaten 10 gün içerisinde bir daha gidersen hakkindan düşmüyor kontrol olarak geçiyor.