Gozde_coskun Bu dönemde siz nasılsınız? Suan cok rahatım yanı mıgde bulantı olsun hazımsızlık olsun gitti bazen hamıle oldugumu unuttuyorum ☺️
Busraclt Gozde_coskun bende unutuyorum ya arkadaşlarım uyarıyor :) benmde gayet iyiii sadece meraklı geçiyor cinsiyet :)
Burcak61 Gozde_coskun bende çok rahatım bugün kontrole gittim ama pozisyonundan ötürü sırtı ve poposundan başka hiç bişe göremedik ikili taramada erkek gibi demişti 😊
Gozde_coskun Busraclt oyle her işi yapıyoö edıyom cok sabırsız davranıyom galıba cınsıyete 11 subat hıste yok daha 😀sizin
Bseyldrm Gozde_coskun bende öğrenemedim daha bu haftada belli olmaz diyor doktor iki hafta sonra uçlu taramada öğrenirim ins :)
aylaacetin Bseyldrm millet 12de öğreniyor yaa 🤦🏼♀️ Bi bize söylemiyolar 😂 bu hafta kontrolüm vardı yine öğrenemicem anlaşılan
aylaacetin Bseyldrm valla burda okuyorum bu haftalarda %90 kız veya erkek diyen doktorlar ilerleyen haftalarda farklı söylüyolarmış doktoralarada güvenemiyorum 😬 cinsel organ gelişimini tam olarak ilerleyen haftalarda tamamlıyor diye biliyorum ama bakalım