anonim384 merhabalar evde köpeğim var ve aklımda ki tek soru doğuma giderken köpeği evde tek bırakamam ne yapacağımıda bilmiyorum köpeği olanlar doğuma giderken ne yaptınız acaba 🙏
Donaldvetomris anonim384 benim hastanem eve 5 dakikalık mesafede eşim patili oğlumun yanında olacak annemde yanımda kalacak eşimde arada yanıma uğrayabilir yakın olduğu için zaten bir sorun olmadığı sürece 1 gün yatacağım hastanede inşallah oğluşumunda psikolojisi bozulmamış olur diye düşündük eşimle tek durabiliyor bizim çocuk ama yinede aklım onda kalır diye bu süreçte yalnız kalmasını istemiyorum 💙
Alpmom__ anonim384 Bizim kedimiz var ama kediye göre köpek daha zor . Güvendiğim bir arkadaşıma bırakırdım sanırım
Yogurtlupilav anonim384 ya bir tanıdığınız gelip bakabilir ya da bir otele bırakabilirsiniz. Ben bir arkadaşımdan rica etmiştim, günde 2 kere sabah -akşam tuvalete çıkarttı. Birde mamasını verdi 3 gün. Dönünce eşim halletti.
Marlaa anonim384 Benim yanımda eşim kalacak köpeğimle de annemler ilgilenecek . Etrafınızda güvendiğiniz birinden rica edin bence böyle bir süreçte herkes size destek olmak isteyecektir
bykarakan Benim kedim var tam bilemiyorum ama sadece WC icin dışarı çıkmalı değil mi? Güvenilir bir arkadaş komşu ilgilense veya son çare ve en güveniliri kedi köpek pansiyonlari
anonim384 bykarakan tuvalet için günde 4 kez çıkıyor birde yalnızlığı hiç sevmiyor ne yapacağım bilemiyorum
anonim384 Donaldvetomris bizimkinin yanında insan olsun gerisi önemli değil yalnızlığı hiç sevmiyor annem köpekten çok korkuyor o yüzden ne tuvalete çıkarır ne de köpeğimle kalır eşim benim yanımda olmak istiyor ne yapacağımı bilmiyorum güvenip bırakabileceğim kimsede yok daha hamileliğimin 5. ayındayım ama ister istemez insan düşünüyor
Esra_nurr Benimde kedim var onu da ayrı düşünüyorum 🥲 o an ki acıyla fazla mama su bırakabilir miyim acaba yada eşim eve gelebilir mi sonra o an ki karışıklıkla vercek kimsem de yok
anonim384 Alpmom__ kedim yok köpeğim var kediler sıkıntı olmuyor ama köpekler maalesef bu tarz durumlarda sıkıntı oluyor tuvalet için günde dört defa çıkması lazım birde yalnız kalamıyor 2-3 saatten sonra ağlıyor