Baharaydms1 Kızlar adet bitimindeki gün sonrasında gün aşırı ve 1 hafta sonrası korunmasız ilişki oldu gebe kalabilir miyim
Mom6535 Baharaydms1 günleri var övülasyon döneminin canım bir hafta sürekli yapmak hamile kaldırmaz seni spermleri azaltır zayıflatır ovülasyon dönemi bitene kadar gün aşırı yaşamak mantıklı
Gamzecebecii Baharaydms1 nasip canım ben ama regl den çıktıktan sonra birgün sonrasında iki gün üst üste denemiştik öyle hamile kalmıştım daha önce hiç bu zamana denk getirmemiştim
Mom6535 Mom6535 adetin kaç gün sürüyor 30 sa eğer -14 yaparak ovülasyon dönemini çıkarabilirsin o günler gün aşırı ilişki yaşayarak gebelik edebilirsin inşallah
Baharaydms1 Bugünden itibaren cuma gününe kadar gebelik ihtimali yüksek yazıyor takibimde bu aralıkları değerlendirmek gerek değil mi
Mom6535 Baharaydms1 öyle yazıyorsa evet o şekilde gün aşırı yaşamalısın yumurtlama gününün öncesi ve bir gün sonrası da önemli ne zaman catlar bilemezsin o yüzden gün aşırı yaşarsan inşallah olumlu olur
Mom6535 Gamzecebecii benimde öyle olmuştu pcos vardı 2 kere yumurtlamışım ve adetten hemen sonra atılmış yumurtam ama herkeste olmuyor keşke öyle olsa😂🤭❤️
Baharaydms1 Gamzecebecii evet bende çevremden duyduğum için regl bitimi oldu bu arada yumurtlama günlerim deneriz umarım olur ilk denememiz olacak
Gamzecebecii Baharaydms1 Hayırlısı insallah ben dediğim gibi korunmuyordum 1 sene boyunca ama hep regl olmama yakın zamanlarda deniyordum o zaman olmuyordu reglden sonraki gün iki gün üst üste denedik kalmam diye düşündüm kaldım 😅