Nagifa reflesha daha şeker testi yapılmadı suyumun ne kadar çıktığını bilmiyorum bugün sınıra yakın dedi doktor.
reflesha Nagifa bana figen hn demedi onun onerdigi ayrintili ultrason icin gönderdigi dedi bende panikle ona gittim sorun yok dedi hafif bir artis bu seker yuklemesi yapacak banada
Nagifa reflesha bana da başka bir doktor dedi figen hanım abartacak bisey yok şu anlık dedi. Gribim gecsin bana da şeker yüklemesi yapılacak
Nagifa reflesha bebeğimin kafası iri normal dogum icin boşuna acı çekmeye gerek yok dedi konuşmak için erken bu konuyu ama dedi bugün bilmiyorum.
Nagifa reflesha ben onu önerdiği yerde yaptırmadım maalesef başka bi hastaneye gittim. 25 haftaligim daha ilerleyen 35. Haftadan sonra falan galiba belli olur bebegin durumuna annenin durumuna göre.
Nagifa reflesha siz kaç haftaliksiniz. Insallah sağlıklı bi şekilde zamanında hayırlı kolay bir doğum yaparız hangi şekli hayırlı olacaksa..
reflesha Nagifa ben 22 haftaligim bence suan kafana takma normalmis sezeryanmis saglikla dogsunda gerisi önemli degil randevu sıkıntısı var bu doktorda birde telefonunu vermiyor direk
Nagifa reflesha aynen sağlıkla alalimda kucagimiza inşallah vaktinde 😊 evet çok tercih edildiği için.. gerçekten ama çok pozitif çok iyi bi doktor tercih edilmekte haklı.
Nagifa reflesha acil bi durumda ordaysa zaten müdahele eder özel cagirmayacagimiz için belkide bana acil bi durumda direk buranın aciline gel bana ulasamazsan demişti.
reflesha Nagifa bende sormustum doguma giriyormusunuz falan diye birde son zamanlarda defterden randevu veriyoruz demisti