yuksell07 33.haftadayiz bebisimle ama ne yersem migdem yanıyor böyle olup çözüm bulan varmı tuzlu çubuk yoğurt renne Duo veya renne cigne kapsül hiç birsey fayda etmiyor
b-bg yuksell07 tuzlu çubuk daha çok yakıyor mideyi bence doktor bana rabelis hap yazmıştı bir sabah uyanınca içiyorum 3 gün mide yanman olmuyo şükür
Alisde yuksell07 tam 14 haftamdan beri çektiğim migde yanmasi bende 30 haftama girmek uzereyim halada devam ne yiyorumda yaniyo anlamiyorum biktim artik 😵💫
yuksell07 Alisde mahvolmuş durumdayım hiç birşey yiyemiyorum ekmek yiyeyim diyorumbir lokma ekmek yiyorum başlıyor migdem yanmaya
Alisde yuksell07 ha bide lansor migde koruyucu var doktorum yazmisti sabah ac karnina 1 adet iciyorum o benim yanmami kesmisti bi doktorunuza sorun isterseniz yazsin deneyin
busraavmz O haftalarda ben de çok yoğun yaşadım mide sorunu. Beni en çok rahatlatan elma oldu. Yatmadan önce de gün içinde de sık sık elma yedim. Size de tavsiye ederim
Ayseyldz07 @yuksell07 ben 8 hastalığım canım aşırı Niğde yanmam var özellikle sabah aşırı aç karnına doktora gittim gaviscon şurup verdi içiyorum rahatlatıyor bebeğe bir zararı yok içebilirsin dedi doktoruna bi sor yemekten bir saat sonra içiyorum anında kesiyor birde elma
[silindi] yuksell07 35.haftadayım canım mide yanması daha artacak dedi doktorum ama ilaç da kullanmak istemiyorum, soğuk süt içiyorum ya da 1 kaşık tahin yiyorum tahin iyi geldi bana.
iremhzl yuksell07 yağlı yiyor musunuz buda yakiyor bence, sogan yakiyor mesela salatadaki, bubtara seylerede dikkat edin mesela patates haslayin ornek yine yaniyorsa olac değiştirmeniz gerekebilir
Ayseyldz07 @yuksell07 demekki son zamanlar da daha da artıyor ben şimdi mahvoluyorum bakalım o haftalara geldiğimizde napcaz