Merhaba doğum hikayemi başkalarının başına gelmesin tedbirlerini alsınlar diye yazıyorum.
Özel hastaneye takipli olarak 28-29. Haftama kadar bir şekilde gelmişim yüzyıl hastanesinde Esra Günay adlı doktora gidiyordum ve bu doktorun beni başından savdığını devlet hastanesine yatırıldığımda öğrendim herşey yolunda gidiyor sanıyorken meğerse ölüyormuşum muayeneleri boyunca bir kere bile tansiyonumu ölçmedi araştırmaya yatırıldığımda gebelerle konuşurken farkettim bunun takibinin ne kadar önemli olduğunu protein kaçağı kabak gibi tahlillerinde çıkarken enfeksiyonun var antibiyotik kullan geçer diyip göndermesi bacaklarımda ki şişlikleri görüp Allah Allah niye şişmiş bu kadar eşine söyle masaj yapsın diye dalga geçer gibi beni gönderişleri aklıma geldikçe çıldırıyorum. Preeklampsi olarak devlet hastanesi hemen takip altına aldı ve yatış verdi burada tansiyon takiplerim idrar takiplerim herşeyim düzenli olarak yapıldı taburcu oldum tekrar tansiyon takibim yapıldı yükseldiğinde bir daha yatırıldım daha sonrasında plesental dekolmandan 32. Haftamda acil doğuma alınmam gerekti şuan bebeğim Küvezde demem o k i asla özel hastanelere güvenmeyin ben güvendim başıma bunlar geldi ilgisiz doktor başından savan doktor insanı ölüme götürür devlet hastanelerine karşı ön yargıları bırakmamız gerektiğini farkettim.
Şuan önümde sabır süreçlerim var dua edin sağlıkla hastaneden çıkalım.