Sevgilimmmmmmm Valla bıktım kocama evime kendime bile tahammülüm kalmadı. Kendime dokununca ya da eşime midem aşırı bulanıyor. Yumuşatıcı kullanmıyorum ona rağmen kıyafetlerim kokuyor yatağım evim her yerim… Ne zaman geçecek bu 🥲 3 ayım bitti
seyma0661 Sevgilimmmmmmm benim 14.haftadan sonra geçmişti çok zor bi durum ya 😵💫 hamileyken alışık olduğum tüm kokuları değiştirdim sabun deterjan yer silme suyu vs
Meltemanneolsun Sevgilimmmmmmm ay benim de ben daha 6+3 um kocam dokunduğu anda midem bulanıyor elini ağzını yüzünü yikatiyorum öyle geliyor yanıma. Her şey ama her şey kokuyor. Parfüm kokusu bile midemi bulandiriyor.
Sevgilimmmmmmm seyma0661 bunlar değişir de ya eşime karşı hep böyle kalsa? Kocayı da değiştirmem gerekecek🤣🤣🤣
Sevgilimmmmmmm Meltemanneolsun yikasa bile midem kalkiyor. Parfüm deodorant yumuşatıcı oda kokusu vs evimde yasak zaten
seyma0661 Sevgilimmmmmmm hahahahah o da düzeliyor 🤣 yani insallah sizinde düzelir çekilmiyor gerçekten
Meltemanneolsun Sevgilimmmmmmm 😂😂 yok ya benim annemin de böyleymiş babamdan tiksinmis ki babam temizdir yani adamın ne ayağı kokar ne teri. Tabi sonradan geçiyormuş😂
Meltemanneolsun Sevgilimmmmmmm ya ben bı de anlatamıyorum kokuyor deyince alınıp üzülüyor kocam hadi demeyip katlanayim diyorum bu sefer yüzümden anlaşılıyor yani. Ne yapcam bilemedim
Sevgilimmmmmmm Meltemanneolsun ben söylüyorum valla yapacak bir şey yok kasıtlı yaptığım bir durum değil. Ki çoğu kadında oluyor zaten 😁