BB_Queen Eylul41 Beni gece 22:30 civarı hastaneye yatırdılar. Nöbetçi doktorla gerçekleşti doğumum. Mesai saatinde olsaydı nasıl olurdu bilmiyorum
Eylul41 Mervekaman43 ben fatih beye gidiyorum guzel ilgileniyor gösteriyor eşimide aliyor ekrani ceviriyor kilosu boyu söylüyor istedigim testide yapiyor
Ajsjskaksjdkd Eylul41 ben çok memnunum numarasını henüz istemedim poliklinikten ulaşıyorum çok detaycı iyi bi doktor tavsiye ederim
Eylul41 Ajsjskaksjdkd insallah kabul eder beni. Benim durumum farkli biraz riskli bi surec geciriyorum perintaloji takibindeyim ama sehir hastanesinde dogum yapmak istemiyorum ozelda olsun istiyorum o yuzden goruseyim dedim ha halime hanim ya huri hanim ya yasin bey yakin takip etmesei gereken biri var
Ajsjskaksjdkd Eylul41 inşallah hayırlısıyla kucağınıza alırsınız, riskli gebelikler için Anadolu’da kuthan beyi de çok tavsiye ediyorlar ama huri hocayla görüşün içinizi rahatlatır sürecinizi güzel yönetir olmazsa da güzelce yönlendireceğini düşünüyorum ☺️
Mervekaman43 Şehir hastanesinde doğum yapan yok mu ya süreç nasıl ilerliyor doktorlar hemşireler nasıl
Kevsssim Mervekaman43 Kütahyayı bilmiyorum ama şehir hastanelerinden genel olarak memnun kalınıyor duyduğum kadarıyla. Hasta odaklı çalışan bi hastane ve her şeyi çok yeni lüks yani biraz özel hastane gibi.
Eylul41 Ajsjskaksjdkd teşekkür ederim bende bi deniyeyim eger kabul etmezse dediginiz doktora deneriz 🥰
Sum994399 Ajsjskaksjdkd İlk doğumun huri guveyde oldu çok memnun kaldım 2. Yi de onda istiyorum inşallah kesinlikle tavsiye ederim.
Eylul41 BB_Queen benim sanirim.kendi doktorum olacak perintaloji cunku baska doktor bakmiyor riskli surecteyim perinatoloji doktorumuz her hafta bakiyor sagolsun ilgileniyor insallah acil durum olmazsa gununde alir umarim
BB_Queen Eylul41 Kuzum bana denilen şu, perinatolog doğuma girmez. Vajinal doğal doğum bekleniyorsa nöbetçi doktor, planlı veya planlı sezaryen doğum olacaksa da kadın doğum doktoruna yönlendiriyor. Ben zannediyorum sen kadın doğuma da görünüyorsun
Eylul41 BB_Queen ben sordum fatih hocaya sezaryenlere giriyormusunuz diye evet giriyorum dedi. Hafta ici tekrar var kontrolumuz gene sorayim bakalim . Kadin doguma kim denk gelirse emanet etmek istemiyorum kendimi dikişlerim var alinacak operasyon gecirdim cok dikkatli olunmasi lazim hic bilmeyen bi doktor olamaz kubra inana en son gittiginde hicbir isten anlamayan asistani vardi bizi simir etti eşim kavga etti onunla gereksiz yere korkutup hichir sey bilmedigi icin. 32. Haftama çıkarsam eğer diğer ozel hastanelerde kendime doktor arayışında bulunacağım ama genede sizmi olacaksiniz sezaryanda diye soracağım evet derse devam ederim yok nobetci falan bahsine gecerse devam etmem artık yasin beye yada halime hanıma gecerim
BB_Queen Eylul41 Ben hamileyken sadece Mustafa bey vardı ben ona “planlı sezaryen durumum olursa siz mi girersiniz” diye sorduğumda sevk yazdığını söyledi. Öyle durumda nöbetçi doktor girmez. Himmet beyi önerdi hatta sezaryen için. Benim vajinal başladı doğumum son anda sezaryene döndü o yüzden nöbetçi doktor girdi ama planlı olsaydı Himmet Beyden gün alacaktım
Eylul41 BB_Queen anladim tesekkur ederim sagolun. Fatih hocada yeni geldi surekli ilgileniyor sagolsun kendisi acil durumlardada cok yardimci olmadi randevusuz 2 defa gittim sancim.kasilmam var diye hemen kontrol yapti zaten kendi söylüyor acil bir sey olursa bekleme randevuyu diye. 15 gunde bir cagiriyordu simdi haftada 1 çağırıyor kendisi sezaryanlara operasyonlara giriyorum dedi. Hafta ici tekrar sorayim sezaryanima girecekmisiniz yoksa kim olursa omu giriyor diye. Insallah kendi girer kendimi riskimden dolayi başkasına emanet etmek istemiyorum maalesef. Ustelik yenidogan yogun bakimida cok gelisti doktor geldi yenidogana 23.haftadan itibaren dogan bebeklerin hepsi arrik kutahyada tedavi edilebilecek fatih hoca sevinebilirsin eskisehire gerek yok dedi en son. O yuzden vzgecmek istemiyorum heleki ozellerin son yogun bakim vukuatlarindan sonra yoksa ozele para vermekre hic sorun yok 100 bini gozden cikarmistim sezaryana ama yogun bakim konusunda cok endişeliyim devletinkine guveniyorum
Mervekaman43 Kızlar merhaba benim ilk bebeğim bu İstanbul’da kapatılan hastanelerden birinde vefat etti. Kütahya da özel Anadolu hastanesinde doğum yaptım solunum sıkıntısı ve başka şeyler olduğu için o zaman çelebi vardı oraya sevk ettiler orası kabul etmedi İstanbul’a sevk edildi yenidoğan bebek çetesinin eline düştük maalesef bebeğimi kaybettim. Şimdi ikinci hamileliğim 31. Haftadayım bu yüzden özel hastaneye gitmiyorum herhangi bir sorun olduğunda yoğunbakımlaro yeterli değil ve devlete sevk ediyor devlet de kabul etmiyor. Bu yüzden şehir hastanesine gidiyorum. Fatih beye gidiyorum çok güzel ilgileniyor İsmail bıyığa gidiyordum ama sürekli asistanları ilgileniyor kendisini hiç görmedim Kübra inana sıra aldım 10 şubatta randevum var kübra hanımın takibinde olan var mı aranızda
Nazclk_33 Eylul41 evet ben gidiyorum çok memnunum çok seviyorum bir abla gibi yaklaşıyor uzun uzun bakıyor bebişe ❤️