Bebekannesi_1 Gamzeeadnx sizin ki baya önde gidiyor doktorunuz söyledi mi böyle bisey ben suan 38+5 3450 kg ve daha da alır dedi normal doğum zor olur senin için dedi bana
Nisanurr00 41Ecrn- en son 38+2de gitmiştim 3525 kiloydu gelişimi 1 hafta önde ölçtüler hatta şimdi ise 40+5′iz 4 kilo olmuştur diye düşünüyorum 😂 ama eli kulağında merhaba diyecek yakında oğlum bize inşallah 🙏🏻❣️
iremhzl Nisanurr00 sezeryan mi olacak hala dogmamis ya bu kismi merak ettim kilosununda masallahi var 4kiloda normal doguma almiyolar diyolar ne diyor doktor size meraknettim saglikla dogsun
Eminegzel Nisanurr00 merhaba nasıl beslendiniz bu süreçte bebisimiz maşallah kilo olarak çok iyi neler yediniz 🌸
Balkan77 iremhzl yazarım kuzum tabi ki ☺️ günler geçse heyecanla cumayı bekliyorum oğlumu özledim 🥹🥹🥹
Beyazmelekkk Cheryy1 maşallah nasıl besleniyor siniz neler yiyorsunuz daha çok ? 26+5 benim 1050 Gr çıktı
Nurrrr10 Annelikmghb canım doğuma daha erken değil mi dediğine göre 37+5 te doğumun ben bugün 37+5 oldum dün doktorum en az 2 haftan var dedi
Semakantar 41Ecrn- şu an 36 haftalik olduk 35 de kontroldeydim 2600 gram 47 cm her şey normal su anlik :)
Elifcelk Fulyaacar Fulyaacar hafta ve kilo aynı galiba kız bebekler erkeğe göre daha az alıyor yada hafif oluyor🤷
Cbkszn Secil1991 bende 33+5 de gittim 2000 kiloydu bizde 1 hafta geriden geliyoruz ama doktor problem olmaz dedi sizinki bişi dedi mi