Leyli_gul Kızlar 4 cm açıklıkla yatışım yapıldı dua ederseniz çok mutlu olurum sancı çekiyorum şuan umarım bir avazda doğururum
Gizeminannesi Leyli_gul Allah yardımcın olsun güzel anne sen de bizler için dua et hepimiz çok güzel doğumlar yapalım sağ salim kucağımıza alalım bebişleri 🌸🤍
Muallime15 Leyli_gul rabbim bir avazda yavruna kavuştursun inşallah sağlıkla sıhhatle gelsin miniğin🤲🤲 sende bizlere dua et 🥰🥰
Fnsengul Rabbim bir avazda evladına kavuşmayı nasip etsin inşallah canım, çoğu gitmiş azı kalmış zaten ❤️
ikoli_14 Nasıl bir sancı çekiyorsunuz acaba 🙄 su ya da nişan gelip öyle mi gittiniz hastaneye nasıl farkettiniz ? Bu arada Allah yar ve yardımcınız olsun. Sağlıklı ve kolaylıkla alın evladınızı kucağınıza
Leyli_gul ikoli_14 nişanda gelmedi suyumda sabah ani bir sancıyla uyandım evde sancı çektim düzensiz bir şekilde ama gece 2 ye doğru 15 dk aralıklarla gelmeye başlayınca dayanamadım hastaneye geldim direk yatış verdiler hala da çekiyorum 🥲
Leyli_gul Gizeminannesi Amin Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız evlatlarımızı çektiğimiz acılara değer 🥲🫶🏻🙏
06gultekinbebek @Leyli_gul Allah yardımcın olsun bacım bende şuan sancı çekiyorum Allah kolay doğumlar nasip etsin hepimize İnşallah 🙏❤️
Veraamoms Leyli_gul nasıl oldunuz acaba? Rabbim yar ve yardımcınız olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🌸
Leyli_gul Veraamoms Şuan iyiyim açılmam herşeyim çok iyi giderken bebeğim kakasını yediği için sezeryana alındık ona çok üzüldüm sadece 😢
Aeell Leyli_gul Allah’ım yar ve yardımcınız olsun rabbim bı avazda kurtarsın Sag sağlım kucağına al bebegını İnşAllah rabbım sana guc kuvvet versın kolay dogumlar nasıp etsın ❤️
Nazo_avlu Leyli_gul rabbım saglıkla kolaylıkla kavusmanı nasıp etsın bızlerede dua et tez vakıtte saglıkla kucaklayalım bebıslerımızı
Nisanurr00 Leyli_gul Allah’ım tez zamanda bir avazda kurtarsın inşallah, doğum hikayenizi bekliyorum inşallah yazmak nasip olur🥰❣️🙏🏻