Merhaba özele gidiyordum ev aldık maddi sıkıntı derken şehir hastanesi gidicem özel gitme tek amacım aynı doktor doğurması
Devlete ani doğum oldu gece kim nöbetçiyse o doğum yaptırcak değil mi ?
Memik karaküçük doktor önerdiler randevu alıp gitcem 23+2 daha erken oldugu için doğumla alakalı hiç konuşmadım özeldeki doktorumla
Kendi muayenesi uygun fiyat hatta
Develete gittiğimde de doğum yaklaştıkca bile veriyorlae mı napmam gerektiğini doğum olup olmicağını veya tahminen 1 haftaya doğrursın gibi bebek pozisyonuna göre beni bilgilendirler değil mi normal doğum istiyorum korkuyorum aşırı hasas biriyim ama istiyorum benim için hastanenin içi düzeni önemli değil devlete özelde fark etmez doktor işte çünkğ ilk deneyim ne gelcek başıma napicam bilmiyorum çok şükür herşey yolunda gidiyor
Tecrübeli anneler şehir hastanesinde doğrmuş olanlar herşeyi söylüyor demi doğum yaklaştıkca konuşuyorlar demi mal gibi bilgisz kalmam herhalde onlarda farkjnda ilk gebelik
Bide özel gititğin için en ufak şeyde doktora yazıyorum arıyorum şimdi devlet olduğu için böyle birşey olmicak peki normal doğumda devlet napcam evdeyken suyum geldi napmam lazım
Devlete de planlı doğum mu oluyor yoksa suyun geldiğinde hastaneye mi gitmem gerek yada onlar son aylar kontrolü ayda 1 değilde 2 hafta bir mi bakıyorlar ay lütfen yardım rahatlayım kafaya takmaktan kötü oldum doktora gittiğimde konuşmam lazım mı bunları devlete daha gitmedi