Ysm2000 Bakırköy Acıbadem Seyfettin özvural . İlk doğumumu bu doktorla yapmıştım hizmet hastanesinde şimdi Acıbadem’de kendisi
Tuugbaaa Patito__ eşimin işi sebebiyle ancak o evdeyken gidebiliyorum hastaneye uzak kalıyo bana mecburen Dr orda olmasa da gitmek zorunda kalıyorum
Patito__ Tuugbaaa anladim imkanlar o sekildeyde yapilacak bisey yok mecbur. Rabbim ii bir dr nasip etsin aminn
Kelebekkus Zeynep9120 ben de Burak beye gidiyorum şu anda ilk doğumum olacak çok memnunum ekip olarak çok ilgililer
minimonun-annesi user5213269953 sgk veya anne sigortadı yoksa 1500 tl muayne ücreti şuan güncel ama yşnede arayıp sorun benim kuzenim çalışıyor ben 1200 ödüyprum indirim alıyorum
user5213269953 minimonun-annesi bende normalde o hastaneye gidiyorum Ayla hanıma geçen ay 1250 tlydi dedim heralde yine zam yapmışlar ben bağkurluyum normalde de durmadan zam geliyor çünkü 1250 den önce 950 tl gibi bir ücreti vardı
minimonun-annesi user5213269953 benim gittiğim haldun hoca doçent doktor belki fiyat farkı vardır eşimin sigortası olsaydı bir tık indirimli oluyordu yeşil kartlı olduğumuz için indirim alamıyorum kuzenim orda çalıştığı için yakın indirimi aldım
asli_13 Bht clinic tema hastanesi mehmet ali serkan özkul tavsiye ederim. Ona gidiyorum muayene ücreti 1900 tl. Ama hastanenin doğum ücretleri ne yazıkki ekstra pahalı sorun mu sizin için bilmiyorum sorun değilse doktorumdan çok memnunum
user5213269953 minimonun-annesi bilmem fiyatlar aynı sanırım Haldun beyi de çok öneren var benim kanamam olduğunda Ayla hanıma gitmiştim şimdi de o biliyor herşeyi diye değiştirmekte istemiyorum kaç haftalıksınız
Byrmm Dorammm beylikdüzü medicana yıldız hanıma gidiyorum. Dün gittim muayene ücreti 3.650 zam gelmiş. Memnunum kadından ilgili sevimli iyi biri tavsiye ederim.
minimonun-annesi user5213269953 37 haftalığız Allahın izniyle ona muayne oldum hep başka doktora hiç gitmedim diğer doktorlarda iiyidir tabiki
Haticemre21 Dorammm Gaziosmanpaşa Avrasya hastanesi Fatma tekdemir tavsiye ederim. 4.5 sene önce ilk dogumumu yaptm geçen sene de dış gebelik ameliyatımı yaptı. Şuan 3.5 aylık hamileyim yine oraya gidiyorm muaynesi şuan 1600 . Yılbaşı geliyor muhtemelen her yere de zam gelecek 🙄