Girlmama Kızlar ben yoyko nun modeline bayıldım kızım olacak gerisini almak istiyorum ama elelenin rengi güzel gelmiyor bana fakat ıvır zıvırı çok dönencesi falan var sizce hangisi
BelisMelis41 Girlmama ben elele dusunuyorum kullanımmacısından daha teferruhatlı gibime geldi oturma odasına butun yatagı tasımaktansa sadece ust sepetını gotururum daha mantıklı gelıyor
Enfal_06 Girlmama dönencesine aldanmayın aslında bi iki çevirmeden sonra bozuluyor içini açıp düzeltmeniz gerekiyor onun dışında alt açma yerini hiç kullanmadım takmadım bile
Beyzadrs Girlmama elele yi kendi sitesinden söylerseniz ince bir yatak da hediye geliyor. Ben elele aldım kurdum parçalarını vs çok beğendim zaten hafif bir ürün kolau katlanıyor vs
Girlmama BelisMelis41 işte benimde kafamı o karıştırdı ama ana kucağını otomatik alacam o yüzden daha çok modeline yöneldim gibi
BelisMelis41 Girlmama he salıncak tarzında benmde var da onada alıssın ıstemıyorum 3 yasında kızım var bazen hala ayagımda sallıyorum cok yorucu oluyor onda yaptıklarımı ınsallah bunda yapmam dıyorum😂
Girlmama Dilaraklnc3 onun aparatı çok ama rengi bi türlü içime sinmedi nedense yoyko için ekstra dönence falan almam gerekecek ama şuan çok iyi indirimde
ipos Elele madre şu an hepsiburada’da çok iyi indirimde, ben almıştım benim aldığımdan daha ucuz şu an 😀
Girlmama ipos kız ben yoykoyu alırken 8000 e çıktı sonra geri indirime girdi hepsiburada da kafayı yiyodun 😂
Namesiz6 Bugün ben aldım.Prego miami plus aldım.Fonksiyonlu ve yeterli geldi.Kumaş dokusuda güzel geldi.Prego miami premium alacaktım bulamadım.İkisi farklı değilmiş sadece premiumuj dönencesi pilliymiş.Plus modelininki kurmalıymış.Bakmak istersen💐
ipos Girlmama yoyko’yu ben de öok beğeniyodum da elele ile arasında kalmıştım f/p diye bunu madre aldım güzel de çıktı
ozgese-s Dönenceye çok takılma derim canım gene doktoruna danış ama benim doktorum 2 çocuğuma da yatağına dönence takma dedi bazı araştırmalar da zaten dönenceyi takmayın diyor
Girlmama Beyzadrs ben yoykonun rengini daha çok beğendim tekerleklerin gizli olması falan çok hoş ana kucaklı modeline baktım elelenin ama otomatik ana kucağı istediğim için yoykoyu aldım anakucağını da elele amore aldım o da baya güzel