Seval00seval Kızlar pazarı pazartesiye bağlayan gece test yaptım bellirsiz bir çizgi çıktı sabah yaptım silik ama belli Salı yaptım silik ama biraz daha belirgin çarşamba bugün tekrar yaptım daha belirgin etkisi mi var hala acaba
Dmrts0106 Seval00seval bende o tarihlerde hergün test yaptım net pozitifti bütün testlerim ama ilaç etkisinden öyle çıkıyor beta yükselip düşüyor 12. Günden sonra yapmaya başlayın
Dmrts0106 Seval00seval benim çok silik çizgi var yarın 12. Günüm ve adet günüm yarın tekrar yapıcam doktorum 12 . Gün bak demişti adetimden iki gün gecerse kan vermeyi düşünüyorum
Dmrts0106 Seval00seval negatif çıktıysa iğne etkisi gitmiş demek yarın tekrar yapın iki gün negatif görüp tekrar pozitif görenler oluyor o gercek sonuc mus
Dmrts0106 Sizin bugün sonucunuz nasıl çıktı acaba ve yaptığınız testler erken gebelikmi yoksa kaset testler mi
Seval00seval Dün test yaptım negatif çıktı bugün yapamadım anneme geldim anlamasınlar diye de yapmadım 🥹🥹 sizin sonucunuz nasıl umarım pozitiftir
Dmrts0106 Seval00seval benimde iğnenin 12. Günü silik çizgi çıkıyor anlamadım pozitifmi yoksa iğne etkisimi
Dmrts0106 ses3567 benimde bugün 12. Günü iğnenin adetiminde 1. Günü sabah test yaptım çok silik çizgi vardı kaset test yapıyorum ben iki gün adetim gecerse kan vermeyi düşünüyorum
Seval00seval Dmrts0106 benim 9. Gün negatifti 3 saat önce yaptım silik bir çizgi çıktı sabaha tekrar bakacağım ilk idrarla adetime daha 1 hafta var