Momtsy Kızlar 2 ay önce doğum yaptım ama göbeğim çok kaldı kilomda sabit kaldı düşmüyor emzirirken kilo verenlerden olamadım malesef ne yapcam bilmiyorum bu göbeği eritcek önerisi olan varmıı
myavocado Momtsy malesef 3,5 ay oldu doğum yapalı, doğum ettesi olduğum kilo üstüne iki kilo da aldım 🥴 yılbaşından sonra bir diyetisyenden yardım almayı planlıyorum
kindacute Momtsy hamurişi tatlı azaltıp proteinden, sağlıklı yağlardan zengin beslenmek bol meyve sebze yeşillik yemek hem sütünüzü muhafaza eder hem yağ yaktırır. Tabi gaz yapan sebze ve bakliyatlara dikkat etmek lazım
gmz10 Ben de bekleyeyim önerileri ama spor+yediklerine dikkat etmek galiba çözüm😅ben tatlıya dayanamıyorum tam eski kiloma döner gibiydim ki süt olsun diye yemeden duramadım göbek olarak geri döndü
1Ali Benimde doğum yapalı 2 ay oldu son 1.5 kilom kaldı ama biraz göbek var o da normal zamanla toparlanır diye düşünüyorum. Bol bol şu içmek birde biraz yediklerimize dikkat edersek olur gibi 🥰
Yaseminkayaa Elma kuru kayısı kuru üzüm kompostosu inanın bana 10 kilo verdirdi ilk 1 ay da her gün komposto içtim içindekiler hem çok süt yaptı hemde habire sindiririmi çalıştırdı bide humana rezene çayı çok iyi geldi o da çok kilo vermeme yardımcı oldu