Ayslyns Sevgilimmmmmmm ay hiç deme hala rahatsızım ağlayacaktım o derece hastaneye gideceğim zaten doktoruma danışacağım belki bi çaresi vardır 😕
Frkubra Ayslyns ben ilk hamileligimi Türkiye’de geçirdim özel doktora gidiyordum kramplarim için doktor önermişti günde ya bir tane soda ya bir avuç çiğ fındık yada günde bir tane muz yememi soylemisti soda hiç sevmezdim ama migdeme iyi geldiği için içiyordum tahini onerende var günde bir kaşık tahin de yiye bilirsin ama ben denemedim
Ayslyns Frkubra ya inşallah bana fayda eder çok sık yaşadığım bi durum değil mide ekşimesi nadir yaşıyorum zaten inşallah daha yaşamam
baharaa Yakında doğurcam mide problemlerim bitmedi. İlk aylar prilam Son ay gaviscon fix kullanıyorum. Onun dışında, çubuk kraker, sarı leblebi, tuzlu salatalık,yoğurt
Ayslyns baharaa mide bulantısı mı yaşıyorsunuz acaba bende başta prilam kullandım mide bulantısı için ama şuan çok şükür bulantı yok
baharaa Ayslyns evet ilk 3 aydan sonra geçer diye bekledim ama yolun sonuna geldik hala geçmedi maalesef. Demir ilacı da tetikliyor
Ayslyns baharaa evet bazı kişilerde bu süreç doğuma kadar devam edebiliyormuş bebeğinizin cinsiyeti kız mı acaba
Ayslyns baharaa genelde kızlarda çok bunaltı oluyor derler ondan sordum hayrlısı ile kucağınıza alın inşallah ☺️