gezginanne_ Merhaba,tamamlayıcı sağlık sigortası olup özel hastanede şeker yükleme testi yaptıran var mı?karşılıyor mu acaba
Rabiamina gezginanne_ benim 75 mg dı ve karşıladı. Tamamen hastaneyle alakalı bir durum bazı hastaneler karşılamıyor. Ben nst için de ödeme yapmıyorum mesela
seyma0661 gezginanne_ konuyla ilgili bilgim yok ama eğer karşılamıyorsa sağlık ocağı da yapıyor bi görüşün
gezginanne_ Balkan77 benim de Anadolu sigorta umarım karşılar.27+6 da yaptıracağım geç olmuş olmaz değil mi? 24-28. Haftalar arası diyor tam sınır olmuş oluyor
Balkan77 EksiErik ben hiç bir şeyi ödemedim hep karşıladı fetal dna hariç yani eşim yaptırmıştı Anadolu sigortayı
Rabiamina EksiErik çok fazla para ödemişsin ya. Ben burada karşılamayan da okudum ama ödedikleri ücret en fazla 500 tlydi
myavocado EksiErik benim de Allianz idi, 75 Gr yüklemeye aynı şekilde ücret ödedim, bana o zaman hastane 50gr olsa karşılıyor, 75 Gr ı sigorta ödemiyor demişti, çok saçma 😂
Balkan77 gezginanne_ önemli değil karşılıyor son adet tarihini soruyor onu söylemiştim sigorta karşıladı yani bir sorun yaşamadım kuzum
myavocado gezginanne_ benim yapılan şeker yükleme testim 75 Gr idi, bana hastane 50gr yüklemeyi tss karşılıyor ama 75gr’ı karşılamıyor demişti, ücret ödedim. Allianz doğum teminatlı tamamlayıcı sağlık sigortası benimki. Sigorta şirketi ve poliçenize göre de değişiyor bu durum
Rabiamina EksiErik hastaneden dolayı demek ki. Medicalparkın normal muayene ücreti de çoktur. Doğal olarak test de fazladır