Cansu9596 Kızlar çok mutluyum 2 tüp Bebek negatif ve 1 aşılama negatif sonrası bugün hamile olduğumu öğrendim 🥹🥹
kumsal__ Cansu9596 masallahh canım❤️ adına çok sevindim RABBİM kucağına almayı nasip etsin 🪷darısı ben gibi bekleyenlerin başına bana dua et olurmu gebelik haberi alanın gebe olanların duası cevrilmezmis 🥰🥰
ayse5487 Cansu9596 Ben de çok mutlu oldum sizin adınıza Allah isteyen bekleyen herkese sağlıklı hayırlı evlat versin kimsenin kucağı boş kalmasın 🫠🥰🤲🏻 sağlıkla gelsin minişin 🎀
Birbenbirbebek Cansu9596 ya maşallah sağlıkla sıhhatle kucağına da al inşallah 🥹😍 darısı isteyen herkese
SalihaHakanetin Cansu9596 Yaaa gözünüz aydın ne güzel bir haber bu Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bizede dua edin inşallh 🙏🌸
1Anneadayiiii Cansu9596 Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah her nasip vaktine esirdir vakti gelmiş demek ki 🤲🏻🥰❤️
xJade Cansu9596 Çok çok tebrik ederim. Sağlıkla kucağına al. 🥰 İnşallah buraya doğum hikayeni yazmakta nasip olur. Allah Bebek bekleyen burada dua isteyen herkese nasip etsin. 💖🥰