Mavili1480 Eyll_16 Başıma gelmez diyordum geldi büyük konuşmamak gerekiyormuş mucizeler benide bulurmuş 🌸 bebeğim o mucize benim için
ttazeannee canimbebegim0909 erke gebelik testi ile adetten bir gün önce öğrendim Öğrendiğimde son adet tarihine göre 3 hafta 3 günlüktü
mrsyildizmom canimbebegim0909 ilk hamileliğimi evde ki testle 2,5 haftalıkken öğrendim sonrasında kan verdim, 2. hamileliğimi de 3,5 haftalıkken öğrendim yine evde test ve sonrası kan verme ile :)
gizem0903 Kadın doğuma randevu almıştım rutin muayene için gittim muayene oldum ve hamile olduğumu öğrenmiştim 3 haftalık 🤩🤩
Efulim2 canimbebegim0909 6 hafta +1 günlük ogrendım beta HCG 14bini geçitli evde testle öğrenmiştim tekrarladım inanmadım bile🤗
Glsh2025 canimbebegim0909 ovulasyon takip etmedim planli bir gebelikti ekim ayında bor kimyasal gecirdim ve 1 adet gördüm sonrasında ogrendim
crazyymom canimbebegim0909 ilk bebeğimi 2 haftalık iken 2. Bebeğimi 4 haftalık ama ilkini bekliyorduk sürekli test yapiyodum ondan erken öğrendim ikinci bebegimde sürpriz oldu aslında ben şüphelendim ama eşim yoktur yanlış anliyosundur diye diye 2 hafta oyaladi yoksa Buda 2 haftalikken öğrenmiştim
yasemin_ysmn canimbebegim0909 tam 3+0 da kanda 3.04le öğrenmiştik. Olabilir de olmayabilir de dediler. Yumurtlama pikten 9 gün sonrasına denk geliyodu