Aley06 canimbebegim0909 merhaba ben 3 haftalıkken öğrenmiştim şuan 19 oldu evde yaptığım testte öğrenmiştim☺️
Firdevs_99 canimbebegim0909 ben evde test ile öğrendim sonra ultrosyon a girmiştim 5 haftalikti ama bizim Bi tanıdıkta 2 haftalik ile öğrenmiş
Merve-dmr canimbebegim0909 3+5 de idrar testimde pozitifti ertesi gün doktora gittim 3+6 da keseyi gördüm ve değerimde 930 felandı erken döllenme olduğu için erkenden görmüş oldum kesesini 🥰
Sinem_tstml26 canimbebegim0909 2 haftalıkken öğrendim evde testle sonra kan tahlili verdim orda pozitif çıktı o zaman doktor 1.5 hafta demişti 😆
bereninannesi__ canimbebegim0909 evde yapılan testte 17. Günde öğrendim. 19. Günde kanda verdim kesinleşti.
Pinar59 canimbebegim0909 adet günüm üç gün gecikti test yaptım çizgi vardı emin olmak için kan verdim ordada 5 haftalık çıktı betaya göre
canimbebegim0909 Glsh2025 Ovülasyon takibi yapmış mıydınız yani planlı bir gebelik miydi? Yumurtlamanız hangi gündeydi biliyor musunuz
Ebru_suat Bu sabah erken gebelik testi ile öğrendim direk çift çizgi çıktı sabah kanda baktiricam hayırlısı sağlıkla sıhhatli kucağımiza aliriz inşallah❣️🤲
Mavili1480 canimbebegim0909 Evde test yaptım negatifti çöpe attım saatler sonra teste baktım silik bir çizgi vardı hemen kan verdim 4 haftalık bile değildi çok küçüktü 😊
Eyll_16 Mavili1480 bende aynısını yaşadım tek cizgiydi çöpe attım sonra çöpü cikaracekken gördüm çift cizgiymis
DilekK-A canimbebegim0909 ben 1. Haftada öğrendim, zaten takipteydim reglim gecikince hemen evde test yaptım pozitifi görünce de akşama kan verdim🥹🤲🏻
Miray1518 canimbebegim0909 evde yaptığım testle öğrendim çok güzel bi anıydı hala hatırlarım nasıl heyecanlandığımı ☺️