Nisaylvc canimbebegim0909 adetim bittiği gün başladım test yapmaya. Adetin bitiminden 4. Günü yumurtlamam oldu. 3 gün sürdü yumurtlamam. 2 günü değerlendirdik. 4. Günü çatlama oldu o gün de kesinlikle değerlendirdik. Ve 20 saniye kuralını uyguladım. ❤️
sibelmom @“Gamzeipk” 3. Haftamda öğrendim hastanede çalışıyordum önce test yaptım çift cızgıyi görünce hemen kan verdım ordada değerlerim yüksek çıktı 1hafta sonrada ultrasondan baktık hemen 🥰
canimbebegim0909 Harika_talip yumurtlamanız kaçıncı gün olmuştu acab? Ovülasyon testiyle nasıl öğrendiniz nelere dikkat etmek gerekir?
Harika_talip canimbebegim0909 o ay doktor arkadaşıma sormuştum o al öyle denersen gerçek yumurtlama dönemini öğrenirsin hepde hamile kalmam daha kolay demişti adetimin 7 nci günü yapmaya başladım çift çizgi çıktığında olmuş oluyor o ay hamile kaldım şuanda 30 haftalık hamileyim
SeherKulu Nisaylvc bende yumurtlama ve öncesini değerlendirdim ama çatlamayı değerlendirmedim bir gün önce zaten ilişki olmuştu çatlamadan 1 gün sonra değerlendirdim yine öyle oluyor mu acaba ya
Suskunnkizzz_5665 canimbebegim0909 sürpriz bir şekilde öğrenmiştim 😂😂yumurtalıklarım zayıftı onun tedavisi için gittiğimde 4.5 haftalık hamile olduğumu öğrendim bu arada 1 yaş 3 aylık bebeğim var 😂😂😂
ezgiunal canimbebegim0909 kayınpederimle acile gittiğim de öğrendim 6 Haftalıktık şimdi 6 gün kaldı doğumuma 🥹🥰
Esrashn18 canimbebegim0909 adetim 4gün gecikmişti evde testle öğrendim sonra hemen gidip kan vermiştim henüz 4-5 haftalıktı 🥹
Demetbsts canimbebegim0909 5+4 günlükken öğrendim tabi bu bana 12 sene sonra süpriz oldu iki çocuktan sonra kızım 14 oğlum 13 yaşında zorlanirmiyim bilmiyorum ama allah büyük sabrını veriri😁