ElaG snglaltn baby Plus çok kötü bir marka değil fakat kraft kana pierre cardin yoyko bunlar çok iyi maddi açıdan sıkıntınız yoksa bunları tercih edin derim
Krdlnyldrm didm6134 bütçeniz ne kadar peki bende daha yeni aldım huggy markasını tercih ettim elime ulaştı çok rahat inşAllah tabi kullanınca görücez detaylı
altink didm6134 eğer İstanbul’da oturuyorsanız mutlaka bakın biz albebekten prego concorde aldık gidip aldığınızda %25 indirim oluyor biz 17 civarı bi fiyata aldık mesela normalde 23bin araba 😊 ama istediğiniz marka model var mı bilmiyorumm
Smileylaylom Be Kraft viva aldım babymallden, eylül gibi aldım kampanya vardı. Bebek arabası, puseti, Kraft Siena park yatak ( ama sadece iskeleti diyeyim içinin yatağı yoktu onu ayrı aldım )ve Kraft otto elektrikli ana kucağı hepsi 20.000 tl
civcivmomy Ben bagi easyfold aldım pusetiyle beraber, Mamaspapasın alt markasıymış o yüzden kalitesine de ekstra güvendik. Görünüş olarak da estetik duruyor.
Namesiz6 Ben Cybex balios aldım.Ama puseti ve puset adaptörünü de ayrı satın aldık.Set halinde satışı yok.Travel sistem bir bebek arabası. Satışı bebek house, opera istanbul birde hepsiburada da mevcut.
ElmaSsi didm6134 Ben de Uppa Vista V2’ye aşık oldum ama 70.000 lira olunca muadili arayışına girdim. Yoyko ultimate travel sistem 3in1 var. Görünüşü aynı ama YOYKO KALİTELİ Mİ? Kullanan var mıııı? 70bin nerede, 10bin neredeee… Bu kez de sağlam mı kaliteli mi diye şüphe ediyorum
Aslibozkurt didm6134 ben Instagram’da indirimde gördüm ve aldım markasına özelliklerine çok bakmadım çünkü çok kullanılmıyor.
mervemom24 didm6134 bende joell Truva travel sistem bebek arabası aldım trendyolda da var 5.500 tl geldi pusetiyle özellikleriyle çok iyi bir araba sürüşü çok kolay manevraları çok iyi ve amörtisör sistemi var sarsıntı önleyici ben çok memnunum öneririm daha kullanmadım ama deneme sürüşümde gayet başarılıydı bebeğimi bekliyorum sağlıkla kullanmak nasip olur inşallah
Bahar5234 Gamzeeadnx kesinlikle tavsiye ederim arabası anne yanı beşigi puseti yatagı içinde 7 bine aldım geldi çok sağlam
Tuugbaaa didm6134 kraft Kenya aldım ben Civil de çoğunlukla indirimde oluyo bakabilirsiniz Travel Sistem ama kibar bi model puseti de ayrı kullanabiliyorsunuz
ayseheyecanli Girlmama Girlmama kız bahsetği markanın bütçesinin üstünde kaldığını ve daha uygun markalar arasından öneri istediğini belirtiyor siz gelip cybexten ondan bundan bahsediyosunuz
Girlmama ayseheyecanli Neden bu kadar yükseldin kadının ne dediğini okudum ve gerçekten iyi markalar indirimde ki öneriyorum balios s pahallı evet indirimdeyken de öyle maxi cosi 16000 kendi baktığı model 30000 civarındaydı yanlış hatırlamıyorsam daha uygun kaliteli önerdim