123kruvasan Kızlar 2 gün kaldı adetime ama hiçbir belirtim yok sadece beyaz akıntım var hamile olabilirmiyim bilmiyorum ümidimi kesmekte istemiyorum 1 yıldan fazladır korunmuyoruz ama olmuyor 🥺
gizem_esmr 123kruvasan benimde bat 12 gosteriyor gecen ay kimyasal gecirdim bu ay tekrardan degerlendirdim ama suan erken gebelik testi negatif cikiyor 🥲🩷
Tutar13 123kruvasan benimde bat 14 aralıık 10 gundur cok fazla kasık agrım var insallah yerlesöe agrısıdır
123kruvasan gizem_esmr yaaaa ,ama kimyasaldan sonra genelde hemen kalıyorlar diye duyuyorum bazen 1-2 ay da geçen oluyor umarım kalırız artık gerçekten çok istiyorum bende
handee3535 Benimde kasıklarımda iğne batıyor gbi his var. Çok hassas kasığım. Yatarken sağa, sola dönünce ağrıyor. Yüz üstü bile yatamıyorum artık. Göğüslerimde hassas. Sebebi nedir bilmiyorum. Testler negatif. Bat 15. Bekliyorum.
123kruvasan handee3535 belkide erkendir test için bazılarının biraz daha geç gösteriyor daha 5 gün var zaten seninkine benim kuzeniminki gecikmenin 2. Gününde bile çok hafif silik çıkmıştı
handee3535 123kruvasan Umarım öyledir. Bu kasık ağrısı ve batması beni endişelendiriyor. Umarım sağlıklı gebeler oluruz ve bebeğimizi sağlıkla kucaklarız hepimiz 🌸