Ajsjskaksjdkd Merhaba kızlar ben bu ayın 2sinde fetal dna için kan verdim bugün e nabıza düşmüş sonuçlanmış demek mi oluyo bu en az 3 hafta demişlerdi sonuçlar için Eskişehir’de yaptırmıştım bilgisi olan var mı
Ftmnnr Ajsjskaksjdkd sonuçlandığı için mi bilmiyorum ama özelde olsa onu oraya bı şekilde düşürmeleri gerekiyor hastanın bilgi ekranı olduğu için ikili için kan verdiğimde e nabizda gördüm ama ben sonuçları öğrendikten sonra başka bir şey için girdiğinde onu gördüm o yüzden bir şey diyemem
Kubra9626 Ajsjskaksjdkd Sonuçlar için sana msj geliyor diye biliyorum canım tahmini 1 ayda çıkıyormuş ama istersen arayıp öğrenebilirsin 😊
Dln_35 Ajsjskaksjdkd aaa e nabıza düşüyor mu ben kan verirken sormuştum hayır e nabıza düşmüyor dediler bana
Evlattt Ajsjskaksjdkd doktorum bi lab. Önermişti adını şimdi hatırlamıyorum onun dediği yere yaptırmıştım
anonim384 ben 10. haftamda kan verdim tam 7 gün sonra sonucum çıkmıştı e nabız’a düştü mü hiç bakmadım bana whatsapp’tan direkt sonucu gönderdiler
Dln_35 anonim384 yaa 7 güne çıkıyormu bana 15 gün dediler inşallah benimkide erken çıkar da bir rahatlarim