minikoglum 39.haftamızdayız , 37. Haftamda aynı sıkıntıyı yaşadım, haftaya gel muayene edicem dedi ve bende 2 hafta öncesinden aldırdığım için dünyam başıma yıkılmıştı , yeni yeni çıkmaya başladığı için küçük küçük vardı yinede tüyler. Hiç bozuntuya vermedim jilet vurmak gibi bir hataya da düşmedim asla geri dönüşü olmuyor çünkü. Muayeneme gittiğimde doktoruma laf arasında ' düzenli olarak ağdaya gidiyorum ama bu son haftalarda bir sıkıntı olur mu kendimi kastığım için? ' gibisinden bir soru sordum, yani o küçük tüyleri gördüğünde onların alınmayacağını bilir ama yine de yalnış anlamasın en azından diye ağız arayışına girdim. 🙈 Doktorum da sorun olmaz dedi, daha sonra hemşiremle konuşunca ' biz burada nelerini görüyoruz ' dedi acı acı bakarak. O an rahatladım zaten. Kafana takma yani. Doktorun ilgilendiği kısım sağlık kısmı. Son haftanda doğuma yakın tekrar aldırırsın . Kuaförünle konuş tarih belirleyin doğum sonrası adet göreceğin için de temiz gezmen daha doğru olur bir süre aldıramayacaksın çünkü ona göre ayarla derim.