Dilab33 Hafta içindeyim çok fazla kasılma oluyor. Tekme hareket eskisi gibi çok değil yalancı sancı olduğunu düşünüyorum. Ama hareket azalması da korkutuyor. Ciddi birşey olabilir mi randevum haftaya erken gitmeli miyim yaşayan var mı
Balkan77 Dilab33 bende 33 haftayım sancı mı başka bir şey mi bilmiyorum canım açıyor hareketleri az değil hatta hiç durmuyor diyebilirim kramp çok giriyor bezende elektrik çarpması gibi oluyor 3 gündür
esca344 Dilab33 kasılma normal bu haftada ama hareket azalması normal değil 30dan sonra hareket çok önemli dedi doktorum azalma vs olduğundan gel bakalım demişti benim ilk gebeliğimde hiç farkında olmadan suyum bitti acil doğuma alındım tek fark ettiğim hareket azalmasıydı allahtan fark edip gitmiştim kontrolü beklemeden yani yeri daraldı azalır vs diye bir şey yok bu haftalar gayet hareketin olduğu haftalar korkmayın ama tedbiri de elden bırakmayın hareket azalması varsa mutlaka doktorunuza sorun
Rabiamina Dilab33 belli aralıklarla 1 2 saat boyunca olursa o zaman sıkıntı olarak görüyorum doktorlar. Gün içinde farklı zaman dilimlerinde olursa takılma. Benim de birden başlamıştı çok korkmuştum ama bir şey çıkmadı
2prens1prenses__ Dilab33 merhaba nasıl oldun acaba benim 30+5 bugün hareketli değil herzamanki gibi ve kasilmalarim var siz gittiniz mi doktora ne dedi
canmyavrum 31+6 dayım bndede kasılmalar oluyor tekme ,hareket genelde yattıgımda oluyor. Yerleri daraldıgı için hareket azalması normal kabul ediliyor 2. Hamileliğim🌼
Dilab33 canmyavrum benim 3. Hamilelik ama ilk defa bu böyle kasılma dolu geçiyor ondan normal mi emin olamadım
mavisevenanne esca344 31 haftadayım bugün kan sonuçlarımı göstermek için gittim 4 hafta sonra gel dedi başkada hiçbir şey demedi. 4 hafta çok mu geç yoksa normal bir muane süresi mi bilemedim yani resmen şimdi git doğuracağın vakitte gel gibi birşey oldu.
mavisevenanne esca344 ben de hep öyle duydum devlet hastahanesi ve bu doktor gerçekten yemini bakkalda yapmış gibi duruyordu ben de şaşırdım. İlacım bitti kan ilacı yazdırcam dedim sağlık ocağında yazdırabilirsin dedi yahu benim buraya gelip sonuçları gösterme amacım ne tekrar niye sağlıkocağına gideyim anlamıyorum