TaleWind Selam 2. Trimesterde hangi vitaminlari kullanıyorsunuz? Multivitamin kullanıyor musunuz ? Hangi marka
seyma0661 TaleWind doktorum decavit (magnezyum), gynoferro sanol (demir) ilacı yazdı. Ekstra d vitamini ve omega da kullanıyorum aklıma geldikçe . Aslında demirler magnezyumun içinde de ekstra vitaminler var demir, folik asit vs
Guleryuz777 TaleWind merhabalar bende nates vm+dha multivitaminini kullanıyorum. Aynı zamna da devit 3 ve demir ilacı da kullanıyorum.
Rumeysaeliz TaleWind bende imom omega ve geyno Ferro sanol demir takviyesini kullanıyorum 22+0 haftalığım
Coktaze TaleWind bunu doktoruna danışmalısın o değerlerine göre yönlendiriyor burdan fikir alarak yapmamalısın antibiyotik gibi düşün nasıl herkes aynı antibiyotik kullanamıyorsa her hamile insan da bazı vitaminleri kullanamaz
Ates06 @TaleWind vinalac ve demir ilacı kullanıyorum ayrıca balık yiyemediğim için möllers balık yağı içiyorum her gün doktor bu markayı önerdi
TaleWind Coktaze evet aslında ilaç olarak tavsiye istemedim . Multivaminlerin markasını sordum zaten onlar reçete ile satılmıyor içerik araştırması yapıyorum.