Noluyoya Arkadaşlar selam bende zaten panik atak vardı bi süre ilaç kullanmıştım hamile kalmak istediğim de bırakmıştım. Hamileyim şükür ama sürekli vesvese korku yaşıyorum kendime de bebeğe de bişey olacak diye korkuyorum var mı böyle hisseden nasıl başa çıkabiliriz
TugceOrak Noluyoya valla aynıyım canım. Daha önce 2 kayıp yaşadım şuan her Allah’ın günü aklım çıkıyor bişey olacak diye. Doktorum ayda bir çağırıyor ama ben rahat duramıyorum aklıma sürekli vesvese geliyor. Şimdi yarın sabaha devlet hastanesine randevu aldım muayene olmak için. Nasıl geçer hiçbir fikrim yok keşke olsa da sana da söylesem 🥹
Leylaaa_46 Noluyoya bende bir kaç kere panik atak geçirdim ilaç kullanmadım ama doğuma kadar korku endişem sürdü . Doğumdan sonra rahatlarım sanıyordum. Şimdide nefes alıyor mu diye korku başladı sanırım artık bu korku endişe gidecek çünkü anne olduk her zaman üzerlerine titrecwhiz
Yolcu_26 Noluyoya bende aynı bence bütün annelerde var annelik iç güdüsü diyelim hatta bende bir sorun çıkmasa bile bu kafa ile bu düşüncelerle kendi kendime tansiyonunum falan çıkacak diye korkuyorum
DENIZ_55 Noluyoya bende aynıyım 31+1 haftaligim erken doğacak kuveze girer korkusu var az biyerim agrisa korkuyorum dogum sancısı olursa diye eşimde ayni oda korkuyor rabbim kimseyi evladı ile sınamasın inşallah 🥹🥲
Noluyoya TugceOrak Dua etmekten başka elimden hiç bişey gelmiyor hamileyiz dua kabul olur derler birbirimize de edelim Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin doktor kontrolünden sonra yazın banada
TugceOrak Noluyoya amin canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah ♥️ Yarın öğlen yazarım buraya inşallah
TugceOrak Noluyoya çok şükür bir sıkıntı yok ♥️ Allah hepimize sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Elfthh Kuzum o olmasa başka stres oluykr hromonlardan o merak etme hamilelikte gecmynlr endlsnme ama gececek
fairytale07 Merhaba, kaygı başlığı araştırırken gönderinize denk geldim. Doğum yaptınız mı acaba ? ya da aşabildiniz mi bu kaygılı düşünceleri gerçekten aylardır aynı durumdayım bende..
Noluyoya fairytale07 merhaba hayır doğum yapmadım 20. Haftadayım şu an. Psikologa gidiyorum ilaç kullanmadan dayanmaya çalışıyorum hormonlar psikolojik sorunları tetikliyormuş malesef bu süreçte psikologun dediklerini yapmaya çalışıyorum kafamı meşgul etmeye çalışıyorum boşta kalmaya hiç gelmiyor kaygı birde dua tabi
Victorias Çok normal. Sanırım ilk 3 aylık dönemde herkes yaşadı bunu. Şunu unutmayın kimseden daha fazla değil kötü bir şeyler karşılaşma şansınız. Kendinizi telkin edin.
Noluyoya Yolcu_26 aynen öyle valla psikolog şey demişti bana annelik hep kaygılı olmaktır zaten sadece bunun dozunu ayarlamak lazım
fairytale07 Noluyoya Sizde ne gibi kaygılar oluyor ? Sürekli vesvese halinde kafamın içi..Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah evlatlarımızı🤲🏻
Seymasenturk Online terapi almak isteyenlere uygun ücretli kontenjanım kapsamında yardımcı olabilirim