Narin4545 32 haftalık hamileyim bir haftadır ishal oldum çok aşırı değil yemekten sonra oluyor genelde bilgisi olanlar lütfen yazarmisiniz
TugceOrak Narin4545 kuzum doktoruna danışmadan bişey kullanma bebeğinin iyiliği için. Haşlanmış patates ishali kesiyor onu dene istersen bi. En risksiz en sağlıklı bu geldi şuan aklıma
Seymalar Narin4545 bol su tüketin patates haşlayıp yiyin leblebi muz pirinç pilavı bunları tüketin bence ve uzun sürüyorsa geçmiyorsa koku gibi şikayet de varsa bence bir doktora görünmelisiniz 😊
TugceOrak Sdefbyrakc yapmayın lütfen normalde bile o kadar sağlıksız bişeyken limon tuzu gebe bi insana tavsiye etmeyin
Sdefbyrakc Narin4545 bende aynı şekilde şiddetli ishal olmuştum iki tane yedim kesmişti Allah’a şükür bir şey olmadı
Sdefbyrakc TugceOrak zaten belirttim sağlıklı bir şey değil diye ama yediğimiz o kadar sağlıksız şey var ki benim önerim bu illa yiyecek diye bişey de yok
Narin4545 TugceOrak teşekkür ederim İlk bebeğim tecrübesizim çok aşırı değil ama günde bir iki defa ancak bebeğim me zarar verir diye korkuyorum
TugceOrak Narin4545 korkma korkma ♥️ Haşlanmış patatesin faydasını görürsün, çok aşırı değilse bir zararı da olmaz sanırım zaten. Sen yine de en yakın fırsatında doktoruna danış canım
Minikkuzum00 Narin4545 bol su tüketin eğer günlük çok çıkıyorsanız doktora gidin kesmek için serum yada başka bir şey yapabilir. Ayran yoğurt tüketin bağırsak florası için
Alpmom__ Narin4545 gebeliğin başından beri en çok karşılaştığım sıkıntı . Haşlanmış patates , muz , elma ve bol su içmek bana iyi gelenlerden . İçilen vitaminler yapıyor
Minikkuzum00 Narin4545 ona ishal denmez sıvı çıkıyor o zaman sıkıntı bu sanırım. Muz pirinç patates tüketin onlar düzeltir bence. Birde sancı oluyor mu?