[silindi] Sonucum bu şekilde. Bu şekilde bir sonuç alıp sağlıkla yeniden gebe kalıp doğum yapan var mı?
Nilnil3535 [silindi] benim de bu şekildeydi hemen hemen 9. Haftada kaybetmiştim ilk gebeliğimi şu an 22. Haftadayız kan sulandırıcı kullandım başından beri bir sorun olmadı çok şükür ☺️ siz de önleminizi alırsınız
Tgbnkm [silindi] Benim değerlerimde bu şekildeydi gebeliği öğrendiğim anda oksapara başlattı doktorum şuan her şey yolunda 🙏
58ee Benımde bu degerlerdi 2. Cide kan sulandırıcı baslandı yine kayıp şuan 3. Gebeligim yine kullanıyorum doktor kullan dediği için ama sanırım iğneyle alakası yok
[silindi] 58ee bunun haricinde birde antifosfolipit sendromu diye bişey varmış o yüzden de pıhtılaşma oluyormuş ve onun tedavisi farklı sanırım. Serumu falan varmış o testi yaptırın bir de isterseniz ama gebelik oluştuktan sonra yapılıypr mu bilmiyorum ben antifosfolipit testinide yaptıracağım
[silindi] 58ee iyi iyi maşallah 🧿 bişeye ihtiyacınız kalmamış o zaman, bundan sonrasında bir problem yüksek oranda olmaz, sağlıkla kucağınıza alın 🙏🏻
[silindi] Nilnil3535 ya hayırlı olsun sağlıkla kavuşun inşallah 🙏🏻🧿 peki ilk kayıptan ne kadar sonra tekrar gebe kaldınız acaba sorabilir miyim, ben 2 aydır deniyorum olmuyor
Birhayalimvr Benimde 9.haftada kalbi durdu kan sonuçlarım buna benzer doktorum kan pıltılaşmasından değil dedi anlamadım benimde kafam karışık