Sumeyyerkan38 sabah yapmıştım testi ilk 10 dk da ince silik çizgi çıktı burda kimse görmedi ama ben gördüm simdi tabi zaman geçtiği için daha belli ve hala adet olmadım bakarmisiniz acaba🤎
Maviss718 Sumeyyerkan38 bende böyle öğrenmiştim hamileliğimi kimse inanmamıştı hatta betam 22 ydi kimyasal dediler şuan 2 aylık kucağımda 🥰 var gibi canım kan ver
_biranneadayi Sumeyyerkan38 Yarın sabahki idrarla tekrar verip burda paylaşır mısın? Daha net olabilir benimki de aşırı silikti ama belli oluyordu seninkinde göremedim gibi ben🙈 istersen kendi silik olan testimi gösterebilirim
Sumeyyerkan38 Maviss718 gördün demi yani var bana da eşim diyo yok ben diyom var çünkü gördüm goruyorum yani 2 gün önce test yaptım ama onda hiç bişey yoktu uydurmuyorum sonuçta🤎😅
Sumeyyerkan38 _biranneadayi elimde test yok yarın alırım ama sabah ilk idrarla yapamam atarsan sevinirim 🥰
_biranneadayi Sumeyyerkan38 Adetime daha 4 gün vardı normal testte böyle silik çıktı canım betam da 20di daha çok yeniydi❤️ İnşallah senin vardır bekle yarın da adet olmazsan sonraki gün kan vermeye git
Sumeyyerkan38 _biranneadayi yapmadım canim test aldım ama yarın ilk idrarla yapicam dayanabilirsem inşallah sonra da Kan vericem bilmiyorum kendimi hamile hissediyorum en son kızımda böyle hissetmistim ve hamileydim yani 🫣
Senonif Benim 5.76 hcg ile bile bundan fazla görünüyordu ben göremedim mallesef ama inşallah vardır ve çıkar sonraki testlerinde 🫶🏻🥺
Sumeyyerkan38 _biranneadayi kesin olsun sonra keşke ilk idrarı beklseydim diye vicdan azabı çekerim🤣kendimi biliyorum
Sumeyyerkan38 Rapunzelll6333 evet çok silik sabah ilk idrarla yapicam tekrar inşallah daha belirgin gorurum