Bsssse Reglim 3 gün gecikince kan verdim 1,96 çıktı Bugün 4. Gündü bugünde olmadım geç döllenme olma durumu olabilirmi sizler böyle birşey yaşadınız mı
bengonca İnşallah vardır ama şuan ki durumda gebe değilsiniz 🥹😟 birkaç gün daha gelmez ise testi tekrarlayın. Olmadı bir adet söktürücü için kadın doğuma başvurabilirsiniz 🌸
Bsssse 2 ay önce düşük yaptım reglimde hiç sekmez acaba geç döllenmemi diye düşündüm kafam karıştı iyice
bengonca Bsssse dua edelim geç döllenme olsun o halde 🌸 ama onun içinde 3-4 daha bekleyin bence. Kaset test galan yapıp kendinizi strese hiç sokmayın: günlerdir burada hatalı test sonucu postu görüyoruz. En güzeli birkaç gün daha bekleyip gelmez ise kan testini tekrarlamak 🌸
Nur_3423 Kızlar benim de sekiz günüm geçti kan testi verdim pazar günü 80 çıktı bugün gittim tekrar verdim 65 çıktı perşembe tekrar gel dedi ama şu anda da böyle bir lekeleme gibi bir şey geldi normal mi değil mi bilmiyorum ki çok korkuyorum
Eylusunanasi2020 Nur_3423 80den 65e düştüyse bir sorun vardır 🥺 kimyasal gebelik olabilir belki ama her hastanenin labaratuvar sonuçları farklı olabiliyor.Bence yarın bir kadın doğuma gidin hakkınızda hayırlısı olsun💚
Eylusunanasi2020 Nur_3423 buna yerleşme kanaması diyorlar ayrıca,kahverengiyle pembemsi arasında olur Bebek rahme yerleşirken bu olurmuş her kadında olmazmış ama yaşayanlar var 💚