DNZMHMHT Merhaba hanımlar aranızda roxy toz sabun kullanan varmı bebeğim camasirlari için. Yorumları falan çok güzel ama burdan da fikir almak istedim
Minnakpopus DNZMHMHT hiç sağlıklı değil malesef ne kadar olursa olsun kıyafette kalıntı olarak kalıyor ve de kokusu direkt bebeğin ciğerlerine işleniyo. Kokusuz doğal ürünlere bakmanızı tavsiye ederim
DNZMHMHT Minnakpopus ciddenn mi yorumlarda çok güzel asla leke bırakmıyor ve kalıntı kalmıyor yazıyordu. Ne önerirsiniz mesela
Minnakpopus DNZMHMHT evet yetişkinler için bile asla önerilmiyor lütfen kullanmayın. Ben oğlumda minoris siveno baby green incia falan kullanmıştım şindi yeniden hamileyim sanırım yine aynı sistemden devam ederim diye düşünüyorum
DNZMHMHT Minnakpopus anladım teşekkür ederim. Ben de ilk bebegimde markasından emin değilim ama sıvı matiklerden kullanmıştım duru ydi galiba. O zaman herkes sabun tozu kullan fslsn demişlerdi diye şimdi de ona yonelsem mi dedim Ama yonelmemeliymisim
Ymrtsy DNZMHMHT canım piyasada en temiz içerikli sıvı deterjan siveno nun onu tavsiye ererim sana toz kullanma kalıntı bırakıyor
DNZMHMHT Ymrtsy toz dan vazgeçtim zaten yani nurdan aldığım yorumlara göre kalıntı birakiyormus. Sıvı mstik alırım srtim mecbur iyikide sormuştum