Rosegold orkidemm_ geçmiş olsun canım peki âdetin yaklaşınca göğüs hassasiyeti gibi adet belirtin oldu mu benim şuan hiç belşrtim yok Adetim yaklaşınca göğüslerim inanılmaz ağrırdı bir hafta öncesinden
orkidemm_ Rosegold canım benim birebir adet belirtisiydi sancım oldu yüzümde sivilce çıktı adetten 1 hafta 10 gün önce göğüs uçlarım 3 gün ağrıdı sonra geçti normalde geçmez di ordan şüphe etmiştim ben
Ceriko Merhaba bende bu ay hsg çekildim normalde 4 gün sonra regli olmam gerekyor fakat belirti yok normalde cok belirtilerim olur. Yani muhtemelen geçikicek benimde 🥲
Rosegold Ceriko evet canım ben de aynı durumdayım bir hafta kala çok fazla belirti olur göğüslerim agrir şuan bişey yok Sadece karnım ağrıyor bugün testim de negatif zaten olucağı yok
Ceriko Rosegold ay evet bendede sadece karın ağrısı var test negatif ve regli olmıcagıma eminşm cunku mutlaka belirtilerim olurdu. Haftaya doktorumda söktürücü isticem
Rosegold Ceriko benim de gecikiyor zaten bir hafta kadar pcos yüzünden adet olunca tedaviye gidicem klomen yazsın 🥹🥺
Rosegold Ceriko arkadaşım da tüp bebek yaptırdı kimyasal oldu sonra iki ay sonra transfer olacaktı doğal gebe kaldı ama o da düştü 🥺 tüp bebek sonrası doğal da gebe kalınıyor umudunu kaybetme