1begonya Bugün çatlamanın 9. günü test negatif üzüldüm ama hangisi doğru ovulasyon iki gün pikti üçüncü gün çatladı
defnevedoruk 1begonya pikten sonra 11. gün kanım negatifti çatlamadan sonrada 9. gündü. 23 ekimde yaptırmıştım reglime 4 gün vardı. sonra reglim 1 gün gecikince yaptırdım 57 idi değerim
leyl25 1begonya benimde 1 Aralık çatlama günümdü 29 Kasım pikti benimde negatif çıktı testim ama benim bat 18 Aralık erken yumurtladım bu ay biraz bekliyorum
zlemceylan 1begonya canım benim pikten 10 gün sonra çatlamadan 9 gün sonra çıktı testte ama belli bile değildi sormadan belirginleşti testte 12. Günden itibaren yumurtlamadan belli oluyor bence
1begonya defnevedoruk çok teşekkür ederim benim durumum da aynı anlattığın gibi 30 kasım pik gördüm iki gün pikti 2 aralıkta çatladı bugün çatlamanın 9. günü inşallah bende senin gibi güzel haber alırım 😊
1begonya leyl25 bugün pike göre 11. gün çatlamaya göre 9. Gün ama cuma gününe kadar beklicem inşallah pozitif görürüz canım
1begonya zlemceylan inşallah bende pozitif görürüm canım cumaya kadar beklicem bakalım aşırı stres yapıyorum heyecan var
1begonya leyl25 benim de kasık ağrım var yumurtlamadan beri ara sıra oluyor kasıkta bazen pıt pıt atma oluyor kalp atışı gibi bide göğüste doygunluk hissi var