[silindi] Kızlar bu ay test yaptım ama hiç pik olmadı sadece iki gün falan çift çizgi çıktı ama silik şekilde çıktı sonra geri tek çizgiye düştü ve günlerdir tek çizgi çıkıyor. Bugün 20. Gün ama hala böyle. Normal mi bu durum?
adatuna [silindi] ben 25.günde yumurtlama görmüştüm bi kere de 5.günde her ay değişiyor devam edin bence
Dmrts0106 [silindi] eğer çizgiler gittikçe koyulasıp pik olmadan tekrar siliniyorsa sanırım yumurtanız tam gelişmeden çatlıyor
[silindi] Dilarac niye böyle oldu ya ay başında vajinal usg yapmıştı doktorum ve iki yumurta atacağımı söylemişti. Atamadım mı demek oluyor şimdi
Merveemctgcl [silindi] 14 pik 15 çatlamış gibi bu testler bazen çok koyulaşmıyo inşallah değerlendirmişsindir
Zeyno51 [silindi] yumurtlama olmamış gibi görünüyor. Yumurtlama olduğunu anlamak için Ç ve T aynı koyulukta olmalı veyaa T Ç den daha koyu olmalı.
[silindi] Merveemctgcl 14.günü değerlendirdim ama 15inde eşim nöbetteydi o yüzden değerlendiremedik 16 da değerlendirdik
Zeyno51 [silindi] doğru olanda o zaten. Gün aşırı yapmak. Eğer o gün yumurtlama gününüz ise doğru olanı yapmışsınız.
[silindi] Zeyno51 eğerki testlerde bir yanlışlık yoksa dediğiniz gibi oldu büyük ihtimal ama niye böyle oldu anlamadım yani doktor iki yumurta atacaksın demişti bir tanesini bile atamamış oluyorum şuan eğer testte bir sıkkntı yoksa. Geri doktora mı gitsem ne yapsam tekrar mı baktırsam usg ile
Zeyno51 [silindi] testi yaparken ilk idrarla yapmadınız dimi veya testi yapmadan 2 saat önce sıvı tüketimini kestiniz mi ? Bunlar testi etkileyen faktörler.
[silindi] Zeyno51 ilk idrarla yapmadım gün ortasında ya da gece yaptım, yapmadan iki saat önce tamamen sıvı alımını kesmedim hiç ama çokta sıvı tüketmedim bir bardak su içtiğim olmuştur en fazla
Zeyno51 [silindi] yani bende ovülasyon testi kullandım sonuçta aldım çok şükür. Benim kullandığım teste sabah 10 ile akşam 8 arası yapın diyordu. Hakkınızda Hayırlısı olsun umarım güzel sonuçlar alırsınız.
[silindi] adatuna adete çok yakın bir zamanda yumurtlama görünce o yumurtanın döllenme ihtimali ne kadardır acaba? Döllenebilir mi ya da