october benim nasibi zorlayış ansjjsjsjsjaja oysa dün kan verdim 0,26 çıktı yani, yok -10 🫢 en ufak çizgiye gölgeye böyle kalbim çarpıyor ne yapayım aynı yolda yürüyen bacılarım beni anlar
Beril16 october Profil fotoğrafınızı anasayfada görüpte geldim 😅 Gerçekten çok güzel her sabah kahvaltılarımın yıldızı kendileri 🤭 Dualarım sizinle olacak 🤲🏻❤️🫶🏻 İnşallah güzel haberler alırsınız 💕 Ben şimdiye kadar silik çıkıpta negatif olan test görmedim.
oaslan21 october yanlış anlamazsanız,fortest test bendede kaç kere silik çizgi çıkardı ama olumsuz sonuçlandı inşallah sizinki doğrudur🌸
Yogurtlupilav october inşallah doğrudur 🙏🏻 Profil resminize bayıldım 😂 kimsenin sonu benzemesin tabi ama şahane ironi olmuş 😄
october Beril16 ayy ayy ayy benim de her sabah 11:15’te ekran başındayız 😂🫢 çook teşekkür ederim benim bir tüpüm yok ve bu ay tüp olmayan taraftan yumurtladım dün de kan negatifti baya baya mucize olur olursa 😍ben aylardır çok fazla yalancı pozitif yaşadım o sebeple umudum yok zateenn
october @leyl25 Beril16 @cauuv1 @Rapunzelll6333 @oaslan21 @Sumeyyerkan38 kabak gibi negatif kızlar 😀😀😀
leyl25 october ya sana bişey sorucam benim son adet tarihim 19 Kasım 11. Gün yumurtlama gördüm 29 Kasım da 1 Aralık da çatlama oldu ama bugün biri dedi ki burda yumurtlamadan 14 gün sonra adet olmanız lazım sizin bat nasıl 18 Aralık oluyor dedi ama vallahi bat 18 Aralık jfjfj hatta testi aldığım sayfaya da gördüm 14. Günde yumurtlamam gerekmez mi dedim hayır bazı aylar değişir yumurtlama günlerimiz her ay aynı olmaz dedi
october leyl25 kuzum 14-17 arasında regl geliyor bazı aylar 12’de olabilir benim bazen 12. günü regl geliyor. yani uygulamanın dediğine takılma bence ovü testş yapıyorsan ondan 14-15 gün say
october oaslan21 yok yok biliyorum kesinlikle predictorle bile yalancı görmüş insanım ama o test orada silik şekilde beklerken gözüme uyku girmez başka markayla teyid etmem gerek shhssh 🌺🌺
october Rapunzelll6333 kesinlikle yalancı çizgi kuruma falan. anında çıkmadı zaten predictorle belli olurr birkaç saate yapıcam
EsoMom_ october bencede ben kaset test yaptım çok silikti sonra bu tık koyulaştı yarım saat sonra bence bu kadar koyulaşmaz olmasa yani
october Rapunzelll6333 hayır yarım saat sonra o yuzden pek ümidim yok dün de kan 0,26ydı zaten ama bunu düşünerek uyuyamam predictor alayım da garanti olsun