Glbhrmnts Merhabalar,bizde bebek istiyoruz 4.ayımız ama hala bir şey yok.. İnsan haliyle stres yapıyor,bilgili hamişlerin tavsiyeleri var mı acaba
zlemceylan Glbhrmnts canım telefondaki uygulamaya göre yumurtlamalar bir olmuyor öncelikle bir ovulasyon testi alıp adetinizden sonra gün gün takip etmenizi öneririm. Folik asit kullanmıyorsanız omega 3 be balık yağı takviyeli folik asit kullanmanızı tavsiye ederim.
Mzzz 4 ay kısa bir süre boşuna stres yapipta işi zora sokma akisam bırak stres en büyük engel bunun örneğini ben yaşadım her şeye dikkat ettim ama olmadı ne zaman akışa bıraktım aklimdan çıkardık o zaman oldu tavsiyem budur
Glbhrmnts zlemceylan zlemceylan doktorum folikasit önermedi,ilk 6 ay deneyin sonra başlatız dedi o yüzden başlamadım bende hiç
Rosegold Glbhrmnts Trendyoldan solgar folik asit aldım onu kullanmaya başladım bence sende kullanmalısın yumurta kaliteni artırır
zlemceylan Glbhrmnts doktorum da bana eğer gebelik düşünüyorsanız hamile kalmadan 3 ay öncesinde kullanmaya başlaman gerekiyor demişti
Gizemalp Ne zaman akışına bırakırsan o zaman oluyor inan. Olacak mı düşüncesini bırakın.rabbim kucağınızi doldursun
Ozlemerikci543450 Ovulasyon testleri insanı strese sokmaktan başka bi işe yaramaz gün aşırı ilişki de yumurtlamaya denk gelmeme durumu olmuyor gerisi Allah’ın takdiri umarım en kısa sürede olur ama 4 ay kısa bi zaman hiç kafaya takmayın